Kişilik & Karakter Gökten ne yağsın isterdin? ColdSadist Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aşk, mutluluk, para, çikolata ve dahası. Sen ne yağsın isterdin gökyüzünden?🌼 Gökten ne yağsın isterdin? Cevapla Aşk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben bir şey istemem bu saatten sonra.. 1 1 Yorumla ColdSadist +1 yıl Niye öyle
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl ne istersek isteyelim bu şansla gökten altında yağsa şansımıza gökten başka bişey düşer o da yerden seker bi tarafıma kaçar :D :D 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Vicdan bir de gurursuz insanlara gurur yağsın böyle çok komikler 😂 2 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Mutluluk ve para karışık yağsın. Tek yağarsa diğerinin havada kalma ihtimali var olmaz. 1 0 Yorumla
BdKursat Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Akıl yağsın da malum partililer akıllansın. Sonra para da olur çikolata da 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Ne istersem tersi yağar bana 1 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Akrep kadını 1 10 Yorumla İnflames2626 +1 yıl Sen ne isterdin sadist Yorumla ColdSadist +1 yıl Beyin ve karakter Yorumla İnflames2626 +1 yıl Yok bu zamanda kimsenin istemediği şeyler onlar Yorumla ColdSadist +1 yıl Zaten tam da o sebeple istedim. Yorumla İnflames2626 +1 yıl Yok yok sen başka bir şey iste Yorumla İnflames2626 +1 yıl Bak biz yıllarca beynimizde insanlığımızla karakterimizle iletişim kurdukta noldu. Millet * seviyor Yorumla ColdSadist +1 yıl Herkes kendine yakışanı yapar. Yorumla İnflames2626 +1 yıl Bazen karşındakine yakışanı yapacaksın Yorumla ColdSadist +1 yıl Kendine yakışan onu da kapsar Yorumla İnflames2626 +1 yıl Yaw he tamam Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı. olmazzz söyleyemem :D 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. para yağsın 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Huzur 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Para 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Şans. 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Midye ve balık. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben bir şey istemem bu saatten sonra..
Niye öyle
ne istersek isteyelim bu şansla gökten altında yağsa şansımıza gökten başka bişey düşer o da yerden seker bi tarafıma kaçar :D :D
Vicdan bir de gurursuz insanlara gurur yağsın böyle çok komikler 😂
Mutluluk ve para karışık yağsın. Tek yağarsa diğerinin havada kalma ihtimali var olmaz.
Akıl yağsın da malum partililer akıllansın. Sonra para da olur çikolata da
Huzur yağsa ne güzel olurdu ✨
kız çok güzel. dans etmek öpmek isterdim o kızı
Ne istersem tersi yağar bana
Yamur ve kar berekettir bunlar
Akrep kadını
Sen ne isterdin sadist
Beyin ve karakter
Yok bu zamanda kimsenin istemediği şeyler onlar
Zaten tam da o sebeple istedim.
Yok yok sen başka bir şey iste
Bak biz yıllarca beynimizde insanlığımızla karakterimizle iletişim kurdukta noldu. Millet * seviyor
Herkes kendine yakışanı yapar.
Bazen karşındakine yakışanı yapacaksın
Kendine yakışan onu da kapsar
Yaw he tamam
olmazzz söyleyemem :D
Para 😂
para yağsın
Huzur
Hamburger
Para
Şans.
Midye ve balık.