✍️Anadolu'da nazar inanışı halk arasında çok yaygındır bazı kimselerin bakışlarıyla kötü enerji yaydığına ve karşısındakini etkilediğine inanılır. Nazara inanır mısınız?

✍️Anadolu'da nazar inanışı halk arasında çok yaygındır bazı kimselerin bakışlarıyla kötü enerji yaydığına ve karşısındakini etkilediğine inanılır. Nazara inanır mısınız?

Evet nazara inanırım en son akrabalarla toplandığımızda nazar değdiğini anladım. Normalde öyle çok nazar değen biri değilim ama bazı insanların nazarı değiyo. Başım ağrıdan patlayacak gibiydi, gözlerim kızardı kanlandı, ağrı kesici içtim hiç bir işe yaramadı. Sonunda aklıma geldi nazar değdi heralde diyip nazar duası açtım dinledim. Duayı dinlerken üstümdeki ağırlık gitti yavaş yavaş. Baş ağrım da hafifledi. Nazar var eskiden eskiye anlatırlar eskiden daha çok duyardık.
Evet bazı insnaların nazarı değiyor sanırım bu negatif elektirikle alakalı kötü etkiliyor insanı.
İnanmıyorum batıl bir inanç
Cevap
3Cevap
Evet inanırım. En son neye nazar değdi hatırlamıyorum..
Hayır ben inanmam
Bacağıma, 200lü kilolarla squat yapıyorum, bi abim antrenmanda bu bacağa kurşun işlemez dedi, 20 dakika sonra lifim koptu
Tüh
Geçmiş olsun dikkat et.
Teşekkürler
İnanırım da neyime değdirdiklerini cidden bilmiyorum…
Nazar islamda da vardır. Hz Muhammed bir hadiste nazar deveyi mezara sokar demiştir.
En son güzelligime nazar degdi
Evet nazara inanirim var nazar gercekden
İnanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar