Evet, inanıyorum.
Hayır, inanmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Inanman ve beynine mesaj gondermen ile ilgili. Çok inanırsan özellikle o gün çok güzel ya da yakisikliysan, bir iki kişinin fesat gözüne bakıp, "Ay kesin nazar değecek bak kötü şeyler olacak , ya ayağım kayarsa ya başım dönerse" 🤣 dersen, beynine mesaj gönderiyorsun, olmasa da oluyor o. Bilimsel yani. Metafizik bir durum yok. Şuram ağrır mı korkusu yaşarsan orası ağrır mesela. Ayni şey. Bizzat biyoloji hocalari bunu soyluyor.. Inanmayın nazar mazar batil inanç bilmem ne.. Bu ülke böyle canım şeyler yüzünden bilimden uzaklaştığı için malların elinde kaldi ve maalesef yönetiliyoruz bir de. Hadi eyw
Benim başım hiç ağrımazdı yani hiç bi durumda ağrımazdı, bi gün eve bi kadın geldi benim yaşlarımda bi kızı vardı onunda, ama kızın daha o yaşında migreni vardı annemler sohbet ederken laf arasında da geçti işte, kadın "benim kızımında migreni var" filan dedi annemde "ay benim kızda yok çok şükür" dedi o gün bu gündür başımda bir ağrı var hâlâda gitmedi 😂
İnanıyorum. Özellikle cok nazarı değdiğini düşündüğüm insanlar var çevremde. Ne zaman onlarla bir araya gelsem, gittikleri anda yamuluyorum. Dua edince rahatlıyorum
İnanıyorum çünkü efendimizin bu konuda hadisi var.
Ama nazar boncuğu diye bişey yok din de 😂😂😂
Cevap
46Cevap
Hayır, inanmıyorum.
Nazardan bı kere yuzum komple kabuk bağladı yara oldu gitmedgm doktor hastane kalmadı ama gene de geçmedi en sonunda kadının teki nefesi kuvvetliymis okudu ufledi 3-4 güne geçti eskisi gbi oldu yüzüm ama o halı çok korkunctu komple yüzüm yara oldu ya ayyyyy çok kötüydü insan içine cikamiodum ve insanlar korkarak bakiodu bana
Inanıyorum.. değiyo gerçekten, ne kadar içten bakıyorlarsa gözleri çıkasıcaların alayına bu platform sayesinde cümleten selamlarrrr... az daha bakın hatta devamlı bakın bönnn bönn otobüse bakar gibi😈
Evet inanıyorum benim teyzemin nazarı çok kötü değiyor Allah şerlerinden ırak etsin. Bir komşusu yatırım yapıyordu 3 tane ev almıştı hep onları anlatıyordu kolayca ev aldılar ne şanslılar diyordu depremde 3 evleri de yıkıldı. Hiçbir şeyleri kalması. Teyzemin başka komşusu daha var karı koca çok iyi anlaşıyorlar diye bahsediyordu adam karısı ne derse dinliyor çok iyi huylu diye teyzem hep anlatıp duruyordu adam gencecik yaşta birden trafik kazasında vefat etti.
Her şeyi nazara bağlamak bana saçma geliyor öncelikle, olacağı varsa oluruna varır, hayat bu. İnanıyormuyum dersende hemen hemen inanmıyorum.
Sakarlıklarımızı, mutsuzluklarımızı, beceriksizliklerimizi nazara bağlamak, savaşmaktan kaçmak, kolaycılıktır
İnanıyorum ve ben doğmadan önce birisi anneme kötü anlamda dua etmiş. Abilerimde de varmış ama en yoğun bendeymiş nazar
Herşeyin başı hep nazar. 🧿 Çok kötü enerjidir.
nazara inanırım ama nazar boncuğunun nazardan koruyacağına inanmam
nazara inanıyorum da bana değdi mi hiç bilmiyorum yani emin değilim
Arada bir ağırlık oluyor üzerimde inanıyorum değdiriyorlar nazar
Bizzat yaşadım ve banada nazar ettiler gözüm doğuştan sürmeli olduğu için
Çok çektim o nazar belasından
Bazı insanlar gözle degil baska bi yeriyle bakıp seaceyor hayatımı Kesin o gün basıma bişey geliyor
Düzenli olarak nazar dediğini düşünüyorum bu arada..🧿🧿
Kur'an da da yer aldığından inanmamak namümkün.
Kesinlikle inanıyorum. Çok defa başıma geldi ve bizzat yaşadım.
Ne nazar var ne ayeti nede hadisi ama ülkede cahil olmadan yaşamak zor.
Evet inanıyorum nazardan gözümü açtığım yok
Ama nazar boncuğu saçmalığına inanmıyorum
Nazar vardır ama nazar boncuğu sadece bir ticarettir..
Nazar ayeti var o yüzden var nazarı inkar eden onu da inkar etmiş olur. Ve Evet birçok kez değdi.
E tamam işte aynı anlam çıkıyor. Yoksa sende mi ayetten kendi kafasına göre anlam çıkarıp ona iman edenlerdensin?
Şüphesiz inkâr edenler Zikr’i (Kur’an’ı) duydukları zaman neredeyse seni gözleriyle devirecekler. (Senin için,) “Hiç şüphe yok o bir delidir” diyorlar. Hâlbuki o (Kur’an), âlemler için ancak bir öğüttür." (Kalem Suresi 51-52)
Hemen cahil yaftasını yapıştırmışsın ya birde😁. yaşın doğru ise de yani bu saatten sonra söylenecek bir şey yok demektir üzücü bir durum
Şüphesiz inkâr edenler
Zikr’i (Kur’an’ı) duydukları zaman
seni gözleriyle devirecekler.
Yani müşrikler Kuranı duyunca Peygamberi gözleriyle devirmek istediklerini söylüyor dimi?
Peki neymiş NAZARA MÜŞRİKLER İNANIYORMUŞ.
Peki sen şimdi nazara inanıyorsan demek ki sende müşriksin
hadi hayırlı olsun.
@mascren Ben Allah'ın kitabını okuyup ona inanıyorum. Sen insanların kitabını okuyup ona inanmaya devam. Ama nedense siz inandığınız kitapların emirlerini yerine getirmiyorsunuz?
Ben sorguya çekileceğim kitapla meşgulüm siz g. tünüzü nasıl silmenizi öğreten kitaparla
sonrada kendince vahhabi diye beni mi aşağılıyorsun?
Her sene vahhabilerin verdiği kota ile hac yapabilen züğürdün tesellisine bak.
Corona diye bir virüs çıktı tüm inandıklarınıza karşı geldiniz camileri bile kapattınız züğürt ağalar.
Nasıl da açık ettirdim sana kendini😁. Sizlere göre sizin haricinizde ki herkes kafir değil mi? Savaşta sizin haricinizde ki herkesin herşeyi size helal değil mi? Çldürmek helal sayılmıyor mu? Böylesine hoşgörüsüz, sapkınca bir inanışınız var bide şeyhlik şühlük peşindesiniz. Bir defa sizler yüzünden müslümanlar barbar olarak lanse ediliyor. İslamın adını lekeliyorsunuz. Sen corona ya inanıyor musun cidden? Eyvallah musibetler insanlardan ötürü gelir bunu kimse inkar edemez ama covid saçmalığını örnek vermeseydin keşke 😁 onun bile nasıl bir oyun olduğunu bilmiyorsun cahilane biçim de yazmışsın öyle laf olsun torba dolsun sjsjdjdjd. Onu küreselcilerin emirlerini uygulayan, Camileri kapatanlara diyeceksin halt etmişler. Ama sadece onu mı takıldın biraz araştır öyle 2 rekat namaz kılınca sorumluluğunu ifâ etmiş olmuyorsun. Akledeceksin adamlar milleti kobay gibi aşıladı, gökyüzünden hergün püskürtme yapıyorlar, büyükbaşları itlaf edecekler, karbon salınımı bahanesiyle insanların aldığı duşa , yediği yemeğe, gittiği yere kadar karışacaklar, marketten ne alıp alamayacağına karışacaklar, vatandaşlık puanıyla seni kukla gibi kontrol edecekler. Ve Sen kurandan ayet paylaşarak aklınca bişey konuştuğunu mu zannediyorsun? Müslümanlık böyle olmaz, ayrıca sen bu üslupla bir gayrimüslimi bile kendi tarafına çekemezsin sadece kendini ve müslümanları küçültürsün. Yani bu yazdıklarım sana yetmiştir, yetmediyse de kendin çalar kendin oynarsın bu saatten sonra...
@mascren sen nasıl bir cahilsin böyle kendin çalıp kendin oynamışsın :D
Ne diyim kendi kitabından bi haber senin gibi cahile tüm yazdıkların için verebileceğim tek cevap var.
HAYIR ATTIN AMA TUTTURAMADIN
küreselcilerin emrini uygulayanlar kim? Seninle aynı dine inanan Erdoğan ve Diyanet başkanı değil mi? ZUHAHAHAHAHAHAH g. tüm gülebilse keşke oda gülerdi senin bu haline
Deveyi kazana, insanı mezara sokar derler. İnanırım tabiki.
Biri beni kıskanıyor diye hayatım bozulmaz. Onun gözünü silkerim en fazla
Bizim maymun kezbanların nazara inanması 🤣🤣🤣😂 Sanki çok güzeller ya nazar değecek sanıyorlar 🤣🤣
Evet inanıyorum
nazar var. değdimi değmedimi bilmiyorumda, illaki değmiştir.
Evet çok inanıyorum çünkü 3 ay önce saçlarım baya uzundu herkes bakıp konuşup dururdu sonra saçımı uçlarından kestiryim derken küt oldu ağlamıştım o gün
inanıyorum ya aslında ama bazende yok be diyorum bu konuda kararsızım :D
Evet inanırım, Lütfen Kemgözler 3 kere Maşallah desin, Yoksa o Kemgözlerin karşındakine nazar değerse sana 3 katı değer.
Evet nazar var. Ama nazar boncuğu hikaye.
Evet inanıyorum hatta nazar duası bile vardır.
Evet inanıyorym bana nazar çok değdi
Kesinlikle inanıyorum
Ay tabiki inanmıyorum 🧿
Değişik tuhaf bir durum bakış açısı
İnanıyorum ama nazar boncuğu gibi şeylere inanmam.
Evet inanıyorum gözüm şişmişti
Nazar gerçekten vardır
İnanırım ve korunuyorum İnşallah. 🧿😄
İnanmadığım için
Evet, değiyor
İnanıyorum ya.
Nazar haktır ayet ve hadislerle sabittir
Bende
Maşallah okumuş cocuk her boku da biliyor. Aferin hocam büyüksün
Benim en sevdiğim hadis peygamberin 40 erkek gücünde olması hadisi bunu nasıl ölçüldü hep merak ederim.
40-50 kadını sıraya dizip artık nefes nerede kesildiyse diye tahmin ediyorum.
Birde bir gecede 9 eşini gezdi hadisi var. Maşallah sahabenin işi gücü dikizcilikmiş anlaşılan
Okuma konusuna gelirsek okumadan müslüman olunmuyor. sizin dininizdeki gibi cennet garantisi yok bizim dinimizde.
Tamam sen haklısın
Nazara inanırım ama nazar boncuğuna inanmam
Bana değdi kesin bilgi
Pek inanisim gelmiyor
Evet ben inanıyorum
inanıyorum çok değiyo maalesef
Değdi o yüzden bu haldeyim:dd
Evet nazara inanıyorum ve nazara gelmiştim
Kuranda gecen sey inanilmaz mi
Evet inanıyorum
Daha geçen gün değdi
İnanmıyorum.