Kişilik & Karakter En son ne zaman istediği yaptın? Buseesstt Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Gelsin cevaplar Güncellemeler+1 yıl İstediğini En son ne zaman istediği yaptın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sigara içtim bugün 0 0 Yorumla
Terbiyesizlesmeseks Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hergün. Bugün de yaptım daha defalarca yaparım. :D 0 0 Yorumla
ali3215 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Ne istediğimi bilmiyorum 0 0 Yorumla
strongerrs55 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl 1 ay önce Eskişehir tatiline gitmiştim, o zaman... 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne zaman bir şeyi istiyorsam o zaman :D 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Dışarı çıkmak istiyorum ama yapamıyorum 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ne zaman ne istersem her zaman yaparım 0 0 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 414 cevap paylaştı. Bilmiyorum 2 0 Yorumla
betull9 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 2 gün önce bir istediğim vardı onu yaptım 0 1 Yorumla Buseesstt +1 yıl Neydi Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Tatile gittim 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum bile 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Her zaman 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sabah 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne gibi 0 1 Yorumla İnflames2626 +1 yıl Geçen ay Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. ne istediği :D 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Dün yaptım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sigara içtim bugün
Seninle aynı zamanda 👍
Hergün. Bugün de yaptım daha defalarca yaparım. :D
Ne istediğimi bilmiyorum
1 ay önce Eskişehir tatiline gitmiştim, o zaman...
Ne zaman bir şeyi istiyorsam o zaman :D
Dışarı çıkmak istiyorum ama yapamıyorum
Hiç bir zaman
Ne zaman ne istersem her zaman yaparım
Uzun suredir yapamadım
Bilmiyorum
2 gün önce bir istediğim vardı onu yaptım
Neydi
araba aldım on yıl oldu
neyiiii?
şu an istediğimi yapamıyorum
Her zaman istediğimi yaparım