Kişilik & Karakter En son ne zaman, ne için agladiniz? Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sebebi neydi gözyaşlarınizin?Yoksa aglamayanlardan misiniz? En son ne zaman, ne için agladiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bazı dertler için 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile içi sorunlar tartışmalar ve her şeyin üst üste gelmesi sebebiyle oturup sinirden ağladım 5-6 gün falan önce 1 0 Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 757 cevap paylaştı. Uzun zaman önce aşk acısı çekerken 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl bugun agladim, birikmis uzuntuler. 0 5 Yorumla Paranoyak-Maan 1 yıl Neden birikti? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bazen cozemiyorsun, caresiz kaliyorsun, hayal kiriklari, sorunlar, sikintilar... bu donemi artik atlatmak istiyorum. ruhum yoruldu. Yorumla Paranoyak-Maan 1 yıl Cozulmuyorsa serbest bırakSerbest bıraktıkca sıkıyorsa baştan sav.Hayallerin üzerine yeni hayaller inşa etme, yeni hayaller tasarlaSorunlar ve sıkıntılar asla bitmiyor, baş edebilmek önemli Bu dönem geçecek mi sence? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gececekte, delip geciyor. yoksa bitmeyen huzun yok. ara ara geliyor iste can sikintisi. Yorumla Paranoyak-Maan 1 yıl Büyümeyi bu yüzden sevmedim hiç :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bazı dertler için
Aile içi sorunlar tartışmalar ve her şeyin üst üste gelmesi sebebiyle oturup sinirden ağladım 5-6 gün falan önce
Uzun zaman önce aşk acısı çekerken
bugun agladim, birikmis uzuntuler.
Neden birikti?
bazen cozemiyorsun, caresiz kaliyorsun, hayal kiriklari, sorunlar, sikintilar... bu donemi artik atlatmak istiyorum. ruhum yoruldu.
Cozulmuyorsa serbest bırak
Serbest bıraktıkca sıkıyorsa baştan sav.
Hayallerin üzerine yeni hayaller inşa etme, yeni hayaller tasarla
Sorunlar ve sıkıntılar asla bitmiyor, baş edebilmek önemli
Bu dönem geçecek mi sence?
gececekte, delip geciyor. yoksa bitmeyen huzun yok. ara ara geliyor iste can sikintisi.
Büyümeyi bu yüzden sevmedim hiç :)
Ağlamadım hatırlamıyorum