Merhabalar Herkese 🌸

Ben bazen kendimi yalnızken, kalabalıkta olduğumdan daha kalabalıkta; daha enerjik hissediyorum. Bu size de oluyor mu?
Merhabalar Herkese 🌸

Ben bazen kendimi yalnızken, kalabalıkta olduğumdan daha kalabalıkta; daha enerjik hissediyorum. Bu size de oluyor mu?
Kendimi yalnızken iyi hissettiğim olmuyor hiç çünkü zaten yalnız olduğum için extra bir şey fark etmiyor. daha çok etrafı kalabalık olanlar bazen bunaldıklarında yalnız kalmak ister o zaman yalnızlık iyi geliyor derler ama bunun haricinde yalnız insan sürekli yalnızlıktan keyif alamaz bence
yalnızlığı çok sevmem
Habire yalnızlık insan için kaldırması ve taşıması ağır bir yüktür. Dozunda alınması gereken bir ilaçtır yalnızlık. Öyle bir ilaçtır ki insanda başka hastalıklara yol açan yan etkileri olan ağır bir ilaçtır. Tam dozunda yeterli bir ilaçtır yalnızlık..
Kesinlikle dozunda olmalı. Azı da fazlası da zarar
Teşekkürler bu ilk eigim oldu 😃💗
Enerji yoğun bir alan olduğundan dolayı kalabalıkta enerjimiz çekilebiliyor, bu yüzden insanın çoğunlukla enerjisini toplaması için yalnızlığa ihtiyacı oluyor gayet normal bir durum.
Cevap
20Cevap
Kesinlikle çünkü insan kendini dinlemeli. Bizim bizden başka kimsemiz yok
Ben yalnızken kendimi daha iyi hissediyorum. Sürüye ayak uydurmaktansa tek başıma takılmak beni mutlu ediyor.
Garip bir şekilde kendimi yalnızken daha iyi hissediyorum
Ben zorlanıyorum pek dostum yok yalnız olmak zor insan ister iyi dostu olsun arkadaşım azaldı karşıma pek iyi çıkmıyor çünkü ama bundada hayır vardır eminim Allahın adaletine inanıyorum her zaman
Evet öyle hissediyorum ama insan sevdiğinin yanında da daha iyi hissedebilir
Her zaman değil ama bazen evet yalnızken daha iyi oluyorum
Bazen tek başıma film izlemek zaman geçirmek güzel oluyor.
Şinirden yalnıj kaymak iştediğim oluyoy bana iyi geliyoy
Ya çok kalabalık ve sıfır tanıdık olacak ya da yalnız olacağım. Öyle rahat hissediyorum...
Ailem ile tartıştığım zamanlarda yalnızlık daha iyi hissettiriyor.
3 Yıldır yalnızım insanların kötülüklerinden yalanından iki yüzlülüğünden uzağım ve bu bana çok iyi geliyor
babam öldüğünden beri hep yalnızım
Başın sağ olsun
siz sağ olun 12 yıl oldu
Valla evet yanlızlık 10 numara
Yalnızken çok daha iyiyim hatta diyebilirim. Saçma sapan sahte insanlardan uzak durmak ilaç gibi.
Evet kendime kendim daha iyi geliyorumm
yalnızlıktan bıktım o yüzden hayır
Yazlık olmak bazen huzur...
Ben herzaman daha iyi hissederim
Olmaz mı ya alıştım yalnızlığa
Aynen askim yalnizlik iidir
Evet öyle hissediyorum
Bazen evet bazem hayir
Evet kesinlikle gerçi Türkiye de zorunlu yalnızlığa mahkumsun zaten istemesen de mutlu olmayı beceriyosun
Duruma bagli
Çoğu zaman oluyor
evet öyle
daha mutluyum
Çok iyi geliyor
Evet.
Oluyor
Yok be aga
Ewett
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?