Hayatı sevmeme sebebim daha ağır basarken hayatı nasıl sevebilirim?

Unutamıyorum o sebebi kimse anlamıyor çünkü herkes bir şeylerin peşinden koşuyor birbirinin peşinden paranın felan derken akıllarına bile gelmiyor hayatı sevmeme sebebi ne olabilir diye. Okadar kör olmuşlar. Ama benm hayatı sevmememe dair bir olay var o da erkeklerle yaşamak. Buna engel olamıyorum zevk almamın onune geçiyor bu takıntılı düşünce ama ne kadar takıntılı olsa da mantklı bir şey çünkü dünyayı sevmememi sağlıyor. Napa bilirm mutlu olamıyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Diğer bir sevmeme sebebim de dünyadaki bazı maddeleri sevmiyorum. Altından nefret ediyorum. Metallere takılara zincirleri🤮r dokunamıyorum elim bile kusmuk emojisine gitti o derece. Fermuar düğme öyle şeyleri sevmiyorum ama tüm insanlar bunları düşünmüyor bile. 2. Sebebm de bu anlamıyolar bide o yüzden anlamadıkları ( her insanın farklı ruh ve karakterde olduğu için iğrentilerimi anlayacak tek bir varlık olmadıgı için yalnız hissediyorum) ve bu insanları sevmememe neden oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Kimine göre insanların çıkarcı olması felan dünyayı sevmeme sebebi olabilir. Gayet bunları da anlıyorum ben ama sorun şu ki temelde dünyayı sevmeme sebebi olan yok. Şaka gibi. Sadece etken oluyor bunlar bu da çok itici. Benm hayatı sevmeme bile engel olan şeyler insanlar üzerinde sadece etken oluyor çok ıtici. Ama onları da anlıyorum yazık mecburen öyleyse erkek veya kızları sevmeleri gibi ya da insanları çıkarcı bulup konusmaya devam etmeleri gibi çok acınasu geliyor benle eşit değiller.
Hayatı sevmeme sebebim daha ağır basarken hayatı nasıl sevebilirim?