Böyle yapmak isteyip de yapamadığınız, çaresiz kaldığınız bir an oldu mu hayatınızda?

Böyle yapmak isteyip de yapamadığınız, çaresiz kaldığınız bir an oldu mu hayatınızda?

Genelde bir şey isterim, beklentim olur ve istediğim gibi olmaz veya en güvendiğim insan beni yarı yolda bırakır ve toparlanana kadar bir sürü içime kapanır ağlarım da belki gizliden ama sonra onu unutur o anı kendime geri gelir daha güçlü bir kız olarak hayatıma devam ederim. Kısacası bir dönemlik bir şey bu insan hasarları beni çok etkilemiyor mesele kendi yaptığım pişmanlığım olmasın onun sebebi benim çünkü o kalıcı hasar bırakıyor
Şu dünyada elimi kolumu bağlayan tek şey; sevdiğim birine bulaşan hastalıktan veya ecelden başka bir şey olamaz. Çaresizliğin ne demek olduğunu o zaman anlıyorsun.
Teşekkür ederim ☺️
Duygusal olarak zayıf olduğum zamanlarda böyle hissediyorum. Uzun sürmüyor ama rahatsız edici bir his.
Evet hissettim zaman zaman oluyor tabi ki de.. sonuçta her şeyi başaramayız bazen yorgun bitkin hissederiz bende bunu yaşıyorum ama hep de ayağa kalkıyorum
Cevap
13Cevap
Bazen dönemsel olarak oluyor ama bir dönemim vardı bir iki haftalık bir şey değildi resmen 5 ay insan gibi değildim yani yaşamıyordum. Tarif edilemez boşluk ve çaresizlik bunu kendim düzeltemedim en sonunda destek almak zorunda kaldım hatta bu sitede bu durumu biri fark etmişti çünkü o dönemime denk gelmişti ona da bir borcum var.
Evet oluyor zaman zaman böyle şeyler.. Ama her defasında üstesinden gelmeyi başarıyorum..
Baş edilmesi en zor duygu. Hastahane koridorlarında birçok kez hissettim
Yok ya güçsüz hiç hissetmedim fakat gücümün tükendiğini düşünmeye başladığım zamanlar olmuştu, çaresizlik konusunu bir kere yaşamıştım onda da elimden hiçbir şey gelmiyordu sadece bakıp kalmakla yetindim.
Şu aralar öyle hissediyorum, çaresizlik basit gibi gözüken ama öyle büyük bir kelime ki, ölümden başka her derde çare vardır derler, bazı şeylerin çaresi bile acı veriyor
şu an da çaresizim işsiz yalnızım. Elimden bir şey gelmiyor
Umarım kendini kısa zamanda toparlarsın
Teşekkür ederim 🙏
Oluyor bazen böyle hissettiğim sıkışıp kalıyor gibi hissediyorum ana mutlaka bi çıkış kapısı açılıyor şükür.
Çaresiz hissettiğim oluyor ama güçsüzlüğü uzun zamandır hissetmiyorum. Prensesler daima güçlüdür ajsjsjs
Güçsüz hissetmedim ama çaresiz hissettiğim zamanlar oldu
Hayır yaşadığım olaylarda her zaman bir çıkış yolu olacağını biliyordum
Bazen olur, motivasyon videolarına bakar konsantrasyon sağlarım.
Şuanda mesela kendimi güçsüz, çaresiz, karamsar yani ne denir adına anlatamam öyle hissediyorum
Çok fazla oldu. Sonunda yine bir şekilde toparlanıp kalktım.
Şüphesiz hissettiğim zamanlar olmuştur ama ayağa kalkmaktan hiç bir zaman vazgeçmedim..
Özellikle babamın vefatında
Çok sevdiğim birini yakın zamanda kaybettim o zaman güçsüz hissetmiştim
Yaptıkların seni mutlu veya mutsuz eder ama yapamadıkların bir ömür yük olurmuş insana onu anladım...
Evet. Duygusal olarak yoğun şeyler hissettiğim birine karşı oldu. Hayatımı mahvetti resmen. Hala daha ara ara mahvetmeye devam ediyor.
Yanlış kişiden ayrılmak zorunda olmak ama sevdiğin için gidememek
Evet hissettim
Kimin olmaz ki..
Evet zaman bu his tüm ruhumu kaplıyor…
Tam da şu an 🥺 ama şükür ki aştık bunu 🤍
Evet ama tekrar kalktım ve güçlendim
2 sene önce olmuştu en son.
Evet maalesef babamı kaybettikten sonra
Evet hem de bir çok kez
Hissettiğim zaman Dua ederim
Uykusuz kaldığım zaman dünya duruyor benim için
Son zamanlarda hastayken çok berbat oluyom