Mutlaka böyle durumlar başımıza geliyor. Özellikle onun ile ilgili senin elinden gelen bir şey olmadığında ancak kalbin kuş gibi bir şeyler yapmak gerekir diye çırpındıkça o ikilem elleri kelepçeyle beklemekten farksızdır.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Evet kendimi çaresiz hissettim hem de çok kez.. kötü bir his.. maalesef elinden bir şey gelmez öyle beklersin sadece. işin daha kötüsü de giden zaman boşa gitmiş oluyor bir daha gelmiyor.. ya da olmayacağını biliyorsun
Olmuştu. Annemin akciğerinde bir kitle olabileceği söylenilmişti. O zaman hem çok korkmuştum hem de çaresiz hissetmiştim. Neyse ki öyle bir şey yokmuş. Emar cihazında sorun varmış.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bazı anlar gerçekten çaresiz hissedersin ya. Sanırım her şey bitti dersin. Tam anlamı ile 3 ay gibi bir süredir çaresizim. Gerçekten çaresiz. Çaresizim ama kim yardımcı olabilir ki. İçim acıyor ölmüyorum eziyet çekiyorum. Ama ölmemem de lazım
En son karin agrisi icin hastaneye gittigimde hissettim ama cok uzun surmedi cunku bayılmışım uyandiktan sonra ne yaparsan yap bazi seyleri yonetemeyecegini sadece dua edebileceğini anliyor insan