Kişilik & Karakter Duygularınızı içinizde mi yaşarsınız yoksa dışarı yansıtır mısınız? mertcan2234 Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Duygularınızı içinizde mi yaşarsınız yoksa dışarı yansıtır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ColorfulDarkness Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Dışarı yansıtırım, zaten yansıtılmalı duygular yaşamak için var onları yaşamaya kendimize izin vermek güzel bir lüks. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 159,2b cevap paylaştı. Ben genellikle içimde yaşarım 1 0 Yorumla
0oMısra-ıBerceste0o Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Biraz çekingen bir micazım var bunu aşmaya çalışıyorum ve bu yüzden duygularımı genelde içimde daha çok yaşıyorum. 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. İçimde yaşarım. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. içimde yaşarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dışarı yansıtırım, zaten yansıtılmalı duygular yaşamak için var onları yaşamaya kendimize izin vermek güzel bir lüks.
Ben genellikle içimde yaşarım
Biraz çekingen bir micazım var bunu aşmaya çalışıyorum ve bu yüzden duygularımı genelde içimde daha çok yaşıyorum.
Her duygumu dışarı yansıtmam
İçimde yaşarım.
içimde yaşarım