Mesela ben sürekli eleştirel olmalarından, asla hiçbir şeyden memnun olmamalarından bıktım.

Mesela ben sürekli eleştirel olmalarından, asla hiçbir şeyden memnun olmamalarından bıktım.

Konuştukları gibi davranmamalarından.. İçlerinde besledikleri kötü fikirlerin dışarı çıkmaması için var gücüyle çalışıyorlar ama büyüdükçe bir şekilde beliriyor işte..
Ben insan olmayanlarından bıktım, iki yüzlülüğü, sürekli eleştirel yapısı, egosu, karakteri ne bilim dünya üzerin de insan olmasaydı bence hayvanlar daha mutlu yaşardı diye düşünüyorum.
Kendi hayatlarına bakmayıp devamlı karşı tarafı eleştirmeleri.
Dobralık adı altında karşısındaki insana istediğini söyleyebilceğini düşünenlerden.
İkiyüzlülük insanoğlunun en sevmediğim yönü. Yüze ayrı arkadan ayrı olmaları istisnasız hepsinin içinde var.
Cevap
21Cevap
Ben kötü olmalarından bıktım.. yani herkes bencil ve kötü gibi geliyor artık.. ya da boş konuşmaları veya vefasızlık yapmaları
Kendine hak gördüğünü sana çok görmeleri bıktırıyor
Bitmek bilmeyen taliplerinden. Doymak bilmeyen gözlerinden gerçekten de bıktım.
Kendi mutsuzluğunu başka insanları aşağılayarak, zorbalayarak bastırmaya çalışmalarından ve empatiden yoksun olmalarından.
Kibirlerinden, dobralık adı altında patavatsız kaba ve hadsiz olmalarından, bencil ve ben merkezci olmalarından, her şeye burnunu sokmalarından...
İkiyüzlülüklerinden bıktım ben. Yalancılıklarından ve ucuzluklarından. Kendileriyle birlikte değerli olan her şeyi ucuzlatmalarından.
Boş konuları çok cittiye alarak saatlerce konuşmalarına tahamül edemiyorum
Çıkarcı olmalarından, kendi menfaatleri için aşağılık hareketler yapmalarından olabilir.
İki yüzlülüğünden ve karşı tarafı aşağılamalarından bıktım
Dünyanın sadece onlar için yaratıldığını düşünüp hor kullanmasından.
Hiçbir şeyi beğenmemelerinden, gereksiz soğuk davranmalarından
Kıyaslama yapmalarından bıktım, yok şunun çocuğu şöyle, yok bu böyle yapmış, bir salın insanları...
Boş konuşmaları, yapıcı olmamaları yıkıcı ve tavırlı olmaları
Benim bıktığım bir durum yok çünkü çevremde fazla insan yok ve böyle kafam çok rahat
Var olan düşüncelerinin doğruluğundan şüphe etmemeleri..
Yalancı, samimiyetsiz konuşmalarından, yakınlıklarından :)
Her konuya fikirleri var
Meraklı olmalarından
Yalan ve içindekini söyleyemesinden
Yalan söylemlerinden.
Olumsuz bakıp, olumsuz hissetmeleri.
gerek olmadığı halde yalan söylemelerinden
Tembelliğinden
2 yüzlü olmalarından bıktım
samimi olmamaları
En mükemmel davranıp olmayanlar
Fesat olmalarından bıktım.
Direk insan desem