Kişilik & Karakter Hangi tür insanlardan bıktınız? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Her fırsatta derdini anlatanlar ve o kadar da derin olmamasına rağmen abartarak anlatmaları bıktırdı yeter 🙄 Hangi tür insanlardan bıktınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Kötülerden ve egolu insanlardan bıktım gerçekten de 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bugün kötü günüm herhalde, tüm insanlardan nefret ediyorum. 0 3 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂 aynı ben Yorumla gumuskasik +1 yıl Ben tutayım sen vur sonra sen tut ben vurayım. 🙈 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Olur 😂 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl genel olarak her türlü insanlardan ve bön bön bakan tiplerden boynu kırılacak bakmaktan 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl 2 çarpı 2 4 olduğu bilinen bişe ama karşıdaki ısrarla 5 diyenden😀 0 0 Yorumla
Epistemik Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Bencil, pragmatik ve düşünmeden sadece kendisi varmış gibi yaşayan insanlardan. 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. İki kelimeyi bir araya getirip cümle oluşturamayan insanların egolarından.. 0 0 Yorumla
Elaxcz Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Off bilemiyorum valla cogu insan beni bayiyor ya. Sayili insanla iyi anlasirim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kötü insanlardan ve ego yapan insanlardan bıktım cidden sürekli kötülük peşindeler diğerleri de egoyla kendilerini tatmin ediyorlar 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bencil patavatsız ikiyüzlü insanlardan bıktım 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Şerefsizler 0 6 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sistem çevirmemiş hayret 😂 Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Anlamadım Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Uygulama küfürleri tatlı sözlere çeviriyor da 😂 Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl şu an olmadı Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Bilmiyorum niye Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Yöntemini buldum biri dedi burada +yla yapılıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kötülerden ve egolu insanlardan bıktım gerçekten de
Bugün kötü günüm herhalde, tüm insanlardan nefret ediyorum.
😂😂 aynı ben
Ben tutayım sen vur sonra sen tut ben vurayım. 🙈
Olur 😂
genel olarak her türlü insanlardan ve bön bön bakan tiplerden boynu kırılacak bakmaktan
2 çarpı 2 4 olduğu bilinen bişe ama karşıdaki ısrarla 5 diyenden😀
Bencil, pragmatik ve düşünmeden sadece kendisi varmış gibi yaşayan insanlardan.
İki kelimeyi bir araya getirip cümle oluşturamayan insanların egolarından..
Off bilemiyorum valla cogu insan beni bayiyor ya. Sayili insanla iyi anlasirim.
Kötü insanlardan ve ego yapan insanlardan bıktım cidden sürekli kötülük peşindeler diğerleri de egoyla kendilerini tatmin ediyorlar
Bencil insanlardan
Bencil patavatsız ikiyüzlü insanlardan bıktım
Sınıfçı insanlardan bıktık
Şerefsizler
Sistem çevirmemiş hayret 😂
Anlamadım
Uygulama küfürleri tatlı sözlere çeviriyor da 😂
şu an olmadı
Bilmiyorum niye
Yöntemini buldum biri dedi burada +yla yapılıyor
sinsilerden
Dengesiz