Kişilik & Karakter Konustugunuz kişilerden sıkılınca napıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sadece kızlar cevaplamıs nedense hahaha Konustugunuz kişilerden sıkılınca napıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. İnsanlardan sıkılmam. Ancak hali tavrı davranışları değişirse eğer o zaman soğurum. 1 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Konuşmayı kesiyorum soğuk cevaplar falan iki güne hop konuşmuyoz zati 2 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Konuşmaya ara veriyorum tekrar ısınana kadar. Şöyle bir nefes almak, özlemek iyidir. 1 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yazmıyorum kaşımdaysa elime telefonu alıyorum 2 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. Bu kedi gibi düşünüyorum 🥲 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Daha az sohbet 1 0 Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Kaçıyorum soğuyorum 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. ortamdan kaçış 1 0 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 772 cevap paylaştı. Dağılırım 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Konuşmayı kesiyorum 1 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ghosting 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnsanlardan sıkılmam. Ancak hali tavrı davranışları değişirse eğer o zaman soğurum.
Konuşmayı kesiyorum soğuk cevaplar falan iki güne hop konuşmuyoz zati
Konuşmaya ara veriyorum tekrar ısınana kadar. Şöyle bir nefes almak, özlemek iyidir.
Yazmıyorum kaşımdaysa elime telefonu alıyorum
Konuşmayı bırakırım
Bu kedi gibi düşünüyorum 🥲
Daha az sohbet
Dinliyormuş gibi yapıyorum
Kaçıyorum soğuyorum
Konuşmayı kesiyorum
ortamdan kaçış
By y baby
Dağılırım
Konuşmayı kesiyorum
Ghosting