Okula Ekim ayında başladım 1-) Okul içerisinde aynı bölümde okuyan bir grupla takılıyordum. Grup içerisinde eğlenirken video çektim. Gruptakiler bana tepki gösterdi. Sonrada gruptan dışlandım ve başarılı olduğum için rahatsız oldular. Bu gruptan uzaklaştım. Bu gruptakilerin hepsinin birbiriyle sevgili olduklarını öğrendim. O gruptan bir kız bana sebepsizce laf soktu ve bende cevap verdim. 2-) Sonra rotamı başka insanlara çevirdim. Bir erkek grubu ile arkadaşlık yaptım. Bu gruptaki erkeklerden birkaçı benden hoşlandığını itiraf etti. Bende reddettim arkadaşız dedim. 3-) Bu gruplar dışında okulda bir yalnız erkeklede arkadaşlık ettim. Bu yalnız çocukta bende hoşlanıyordu bende onada hoşlanmadığımı belirttim. Bu bahsettiğim erkek grubu bu yalnız erkekten pek hoşlanmıyordu. Neyse bu yalnız erkek birgün telefonda bana fiziksel özelliklerime laf söyledi (saçın kötü ve bakımsız, Çok kötüsün, göğüslerin estetikli mi, dudağında dolgu var mı vb) bende eleştirilere katlanamadım suratına kapattım. Ardından bu erkek arkadaş grubuna olayı anlattım. Sonra bu yalnız çocuk birgün sınıf grubunda bu erkek grubundan biri ile dalga geçer/esprili şekilde mesaj atıyor. Okulda olay oluyor. Bu yalnız çocuk arkamdan erkek grubuna kaşar diyor. 4-) Bunlar dışında okulda aynı sınıfta olduğum büyük bir kadınla takılıyorum bide erkekle daha katılıyorum bu erkek bana bişey hissetmiyor iyi ki hissetmiyor.
Okuldaki durumum bu yalnız çocuk şimdi benim kesin arkamdan konuşup insanlara kötülüyecek. Bu erkek grubu ile normal konuşuyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Diğerleride başta bahsettiğim grupla muhattap olmuyorum. Ne yapayım okulda nasıl davranayım bana bir şey söyleyin belki sizlerin verdiğiniz tavsiyeler üzerinden yürürüm.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence kendin ol yeterli
Yeteri kadar kendim gibiyim. Ama bir türlü istediğim şekilde okul ilerlemiyor.
İnsanalrı gözlemle hemen arkadaş olma gözlemle sonra arkadaşlık kurmayı dene
Kimse ile takılman gerekmiyor
Böyle giderse takılmayacağım
Bence bırak insanlar seninle takılmak istesin
Bence artık bu mümkün olmayacak çünkü yalnız çocuk arkamdan kötü şekilde konuşacak. Gelmek isteyende uzak durur gibi.
Merak etme birileri seni takip eder bakar ki anlatılan gibi değilsin gelir arkadaşlık eder. Yani kedi ciğer meselesi
Bu açıdan hiç düşünmemiştim haklı olabilirsin
Zamanla anlarsın