Bazı adamların yanından kızlar asla ayrılmaz. Bu karikatürdeki üçüncü adam kadını dövme potansiyelinde, güven vermiyor.
Bu adam gibi mi olmak gerekir yoksa alfa gerek olup sadece maddi açıdan mı güçlenmek gerekir kadınlarla düşüp kalkmak icin?

Bazı adamların yanından kızlar asla ayrılmaz. Bu karikatürdeki üçüncü adam kadını dövme potansiyelinde, güven vermiyor.
Bu adam gibi mi olmak gerekir yoksa alfa gerek olup sadece maddi açıdan mı güçlenmek gerekir kadınlarla düşüp kalkmak icin?

Kadınların çokta sıkinde değilsin çünkü kadın seni sevmez kadın şefkat ilgi ve güç sever erkek olarak bir hiçsin penis bile değilsin kadınlar için sadece biraz duygusallığını doyuracak bir araç ve hayatını devam ettirmeye yardımcı olacak bir para kaynağısın eğer böyle düşünürsen sen de kadınları derneği sadece cinsel obje olarak görürsün acımazsın hayatına odaklanırsın kadınları da kendi hayatına odaklandığın arada yorulduğun da ya da canın çektiğin de cinsel ihtiyacını kullanacağın bir araç olarak görürsün mantık böyle işler ki dediğim gibi kadınlar erkek sevmez kadın beyni dışarıdan güçlü gözüken duran sadece kendi amaçları hedefleri olan erkeklerin yanında olmak isterler
Cevap
1Cevap
Sırrı karaktersiz bir.. şey olmaları..
Alenen aşağılamak lazım diyorsun
Kendi kız kardeşine nasıl davranılmasını istiyosan sende öyle ol
İsteyen istediği gibi davransin. O kardeşimin s. lakligidir
Tamamda sen şimdi kıza kötü davranırsan yarın öbür gün senin kız kardeşinin başına gelse üzülür müsün
Üzülmem. Sonuçta kadınlar kötü adama aşık olur iyi adamla dertlesir
İyi adamlarda değişiyor ama sonradan:(
Kadın zaten o şekilde baglanan bir varlık. Kadına sürekli ilgi verirsen gider. Geçmişte kötü ilişkileri olmuş kız var mesela ona vurmayı düşünüyorum baglansin diye
Saçmalama 😅
İnsanlar hepsi aynı değil ki
Bak benim konuştuğum vardı ilk başlarda çok ilgiliydi çok hoşuma gitti ruh eşimi buldum dedim ama sonradan soğuk davranmaya başladı. beni durup dururken üç ay boyunca engelledi her yerden ben yine bekledim engeli açana kadar:( tam üç buçuk yıl sürdü
Kadınlar şiddeti severler. Çünkü çocukken baba figürünu ararlarmis. Kız ne istiyorsa o olacaksın 😂 siddetse siddet az ilgi az uzak kalmaksa o şekil
Üç buçuk yıl çıktık yani
Ben hiç babamdan dayak yemedim herkes aynı değil
Şimdi sorun da şöyle sormak istedim hangi kadın Bir Erkek davranırken veya işte hayatını yaşarken böyle düşünüyor herkes kullanayım atayım diyen kaç tane kadın yok
Kadın erkek diye ayırma ama kötü insan kötüdür zaten kanına işlemiş. bunun kadını da var erkeği de var
Yani ben şöyle bir şey söyledim anlamıyorum Bir erkek ya da bir kadın inançsız yaşamalı ya
Ah sana vah sana Ebruu 😂😂
Bu tarz kadınlar canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?