Hepimiz en az bir gün sabah gördüğümüz rüyanın güzelliğinden uzaklaşamayıp yataktan kalkmak yerine rüyaya devam etmek istemişizdir. Peki sizin böyle rüyalarımız oldu mu?
Son aylarda iki tane oldu birisi haberci denilen türdendi. 😌Harika bir his ama güzel rüyalar azınlıkta oluyor, bu kötü. Bilinçaltı abartmayı seviyor tabii, duygudurumunu bu şekilde yansıtıyor, kimbilir güzel rüyaların çoğunluğunu arttırmak mümkündür belki de. 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Benim bence bir rüyam yarım kaldı sanıyorum çünkü sanki bir şey düşme sesi geldi uyandım cinsel biraz bence onun devamı kötü olur beni baya kötü etkilerdi ve şaka değil ilk defa bence bir bir ardına aynı kişi bu ne demek uyarı ve maalesef yeni gördüm 3 kere aynı kişiyi görürsen o sana aşıktır inşallah değildir oynuyordur bence oynuyor Allah'a şükürler olsun geçen sene de kaldı rüyalar değişti Allah'a şükürler olsun
Ben kötü rüyalar görüyorum bak dün ne gördüm 1 tane büyük piton yılan var bizde 4 5 kişiyiz bi oyun gibi düşün dar Bi alanda ondan kurtulmaya çalışıyoruz neyse bu bizi avlıyor falan ben çök iyi saklamışım beni bulamıyor sonda kalana bir çanta dolusu para ödülü vardı hshs
3 harfliler rüyamda arkadasim killigna girip rüyamda görüp ve sonrada rüyamdan gördügüm ayni kişi 3 gün sonra 2 yildir asla konusmadigiim o cocugun evime gelmesi oldu.. cok korkmustum