Herkesin farklıdır, senin nedir
Es/sevgili
Ev
Araba
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkesin farklıdır, senin nedir
Açıkçası hayatımda hiç böyle hayallerim olmadı yani tamam ev araba maddiyat önemli bu kesinlikle doğru ama böyle kaygılarım olmadı çünkü böyle hayal ve kaygılar bence çok sağlıklı değil maddi kaygı ve hedefleri küçük hayaller olarak görüyorum ben
Ben daha çok hep bir profil çizdim hayalim şu kada eğitim olarak karakter olarak işte yabancı dil vs gibi özellikleri hayatında kendimi geliştirme adına katma isteğim olmuştur öyle bir profil çizmedir ve hayal kurmuşluğum var ama böyle maddi şeyler değil
Benim en büyük hayalimi sır gibi saklıyorum bunu sadece bu engelli hayatından kurtulursam o şeyi gerçekleştirirsem görebileceksiniz
Bu hayatta iken kurduğum hayaller şu an da çalıştığım sınavları kazanabilmek memur olabilmek üniversite okuyabilmek, ehliyet almak araba almak ev almak ve kaderime yazılı insan ile tanışmak onun ile evliliğe kadar yürümek istiyorum
Cevap
11Cevap
Aşk sanırım ❤️ çünkü çok şükür herşeye sahibim sadece güvenebileceğim ve sevebileciğim bir insanın eksikliğini hissediyorum okadar
Es/sevgili
Eşim (muhtemelen henüz tanışmadık bile) ile şehir merkezinin tam içinde olmayan ama böyle merkeze çokta uzak olmayan müstakil bir evde yaşamak.
ev hayalim kendime ait olan kapısını kapattığım zaman kimseye muhtaç kalmayacağım araba da hayalim ama araba içinde yaşanmıyor
Kendi ayaklarımın üzerinde durmak, kendime yetebilmek. Güçlü olmak.
Ay kendime şahane bir ev yapmak istiyorum ya inşallah olur
aydınlanmak meditasyonda nirvanaya ulaşmak
ve yazarlıkla ilgili hayaller
Tabiki ilerde evleneceğim kişiyle mutlu ve huzurlu olmak ve en önemlisi guven
Gocuğuma ıyyı bır Anne olmak Cocuğuma ımkan suna bılmek iyyi bir eş olmak
Çok hayallerim var
Eş hariç hepsi olur
sevmek sevilmek evlenmek sevismek
mesleğime kavuşmak
Mutlu bı yuva
Güçlü bir Türkiye 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Süperwomen olmaktır