Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Bana sorun çıkartan kişilik özelliğim pek yok. sadece bazen aşırı duygusal yaklaşırım olaylara.. bu yüzden de mantık yerine duygusal kararlar verdiğim sonun da kaybettiğim oluyor ama yine de sevdiğim bir özelliğim.
Her şeyi farkediyor olmam, hislerimin ve tahminlerimin doğru çıkması bazen canımı sıkıyor, üzüyor beni lakin bir bakıma da iyi oluyor, iyi ki üzülsem de okuyabiliyorum insanları, herkesin gerçek yüzünü iyi ki görebiliyorum, bazen kendi yüreğimde, derinliklerimde duygusal dalgalanmalar yaşıyorum, insan ilişkileri hususunda sorun çıkarmıyor bu özelliğim lakin içten içe kendimi üzülürken buluyorum, belki de ben üzüyorum kendimi detaylara takılı kalarak, ha yazarken de farkettim detaylara takılı kalıyor oluşum da benim kötü bir yanım.
Burukluk sesi bazen mesela bugün birşeye üzüldüğümde hemen boğazım düğümlenir ve gözlerim doluyor bu yüzden hiç konuşmam ozaman çünkü hemen ağlarım 😄 Çok hassasım
Sessizliğim. Herkese karşı soğuk duruşum. Kimseyle samimi olamayışım. Sonuç? Yanlızlık. Yanlızım keyif veriyor mu hayır. Kafa kalmadı düşünmekten, düşüncelerimde boğulmaktan. Sosyal olmayı çok isterdim