Her zaman sinir küpüyüm bence bayagı zor. Sizin negatif buldugunuz özellikler neler?

Her zaman sinir küpüyüm bence bayagı zor. Sizin negatif buldugunuz özellikler neler?

Zor yahut kolay, bu tamamen karşıdakine göre de şekillenen bir durum.
Bir film izlerken çok ileri yaşta bir çiftin müthiş anlaştığını, gülerek uyanıp gülerek günlerine devam ettiklerine gördüğümde sebebine dikkat kesilmiştim. Meğer ikisi de birbirinin eksiklerini görmüyor, güzelliklerine yöneliyor, sonrasında bilin bakalım ne oluyor? Olumsuz özellikleri olarak addedilebilecek durumlarsa ikili tarafından gün yüzüne çıkmıyor. Yani karşısında gülümseyip onu sevdiğini gösteren eşine sinirlenmiyor mesela kadın, '' çok tatlısın bugün, beraber temizleriz tezgahı '' diyor. Çok şaşırmıştım bunu gördüğüme, meğer mutluluk kaynağı aslında güzelliklere yönelip de olumsuz durumları bertaraf etmeye gayret etmekmiş.
Keza benim de sınırsız sayıda problemli, zor yanım olabilir. Ama karşımdaki kişi bunları bertaraf ederek güzel yanlarıma odaklanıp, kendi olumsuz yanlarını çok yüzeye çıkarmadan ona güzel yanlarından yanaşmama müsade ediyor ve birlikte huzuru, mutluluğu arıyor, arzuluyor muyuz? Tüm mesela budur.
Allah elbette her şeyin hayırlısını versin...
benim kişiliğimin en zor yanı biraz inatçılık aslında ama ben her zaman kişilik özelliklerimi seviyorum. yani bir başkası belki de bu özelliğimi sevmeyebilir ama ben kendimle mutluyum her zaman için.. kimseyi dinlemiyorum zaten yani ben kendimi sevdiysem özelliklerimle birlikte yeter bu
Sessiz sakin olmam, kolay kolay sinerlenmemem.
Sakin , sakin dilerim.
Bu çoğu insanın sinirini bozar.
Özellikle şu cümleyi bir kaç defa duydum.
Ağız tadıyla bir kavga bile ettirmiyorsun dediler.
Tamam sen et kendi kendine ben izlerim.
😁😁😁
Dış etkenler çok etkileyebiliyor beni çoğu zaman. Bu da duraksamalar, tedirginlikler oluşturuyor hayatımda. Hayatımı kendi elimle zorlaştırıyorum yani.
Cevap
21Cevap
Aslında bence avanataj fakat anlayana.
Olay ve durumlara farklı açılardan bakabiliyorum bu birçok insana aykırı veya farklı gelebiliyor.
Çok alıngan ve nazlı olduğumu söylerler. Ben de fark ettim. Sevmiyorum.
Bir de bir tartışmaya girdiysem son sözü hep ben söylerim😅
Ben 10/1 bile olsam 10/10 luk isterim her şeyi
mükocu
Sinirlenince çok küfür ediyorum o olabilir.
Hesabın değişiyor pp pozun degismiyor
5i de ayni herhalde
yo bi sağa bi sola aynı
evet hiç olmayadabilirdi buna da şükür
Tersim tuttuğu vakit beni cennete götürecek kişi olsa karşımdaki sevemiyorum tahammül edemiyorum
neyse ki kimse seni cennete goturmeyecek
Melek miyim ben
benden azrail olur jfkfj
biliyorum :p
aminnn
Kesinlikle agresif tarafım.
Kizinca cok fena laz sokuyorum 🙈 adeta döver gibi 🙈
Günümüzün genel problemi öfke nöbetleri, ani parlamalar ve sabırsızlık sendromu
Ben mi modumda olmayınca öyle çekilmez bir hale geliyorum ki düşman başına 😶
Bazen anlaşılması gücüm. Ben de kendimi anlamayabiliyorum.
Agresif olmam. Kendimi düzeltmeye çalışsam da değiştiremiyorum bu huyumu.
Çabuk sınırlenırım kendımı sevdirmeye calısmam bıraz uzak dururum bazen yoruyor
Negatif demem ama değer verdiysem çok kıskanırım. Bu zor özelliğim ve yakıcı damarımdır.
Çok içe dönük utangaç çekingen sessiz biriyim bu özelliklerim hayatımı hep olumsuz etkiledi etkilemeye de devam ediyor
Karadenizli olmamın etkisi mi dersiniz bilmiyorum, sık olmasa da çabuk parlayıp çabuk sakinlesiyorum. Bir de birseyi el kol ile çok ifade ederim.
galiba elde ettiğim şeylerden çabuk sıkılmak
Kendimi inandırmaya çalışmıyorum
zaten calısmakla olmaz ki içte inanç olmalı
Öyle
Çabuk soğudum, zor insanım
İntikamcı yapım olabiliyor
Çabuk sinirleniyorum
Sevdiğim kişilere aşırı belli ediyorum sevmediğimi
Sabırsızım ve ilgi severim😏
Yok, fazla uyumlu biriyim
Sınırlı biriyim umursamazim vurdun duymaz
Çok ukalayım. Burnum yere düşse almam