- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSaygısızlar. Saygılı olana güzellikle anlatırsın anlar ama saygısıza bırak insan gibi konuşmayı, onu sopadan da geçirsen laftan anlamaz.
Bahsettiğim tipler sadece her şeyi dalgaya alanlar veya umursamaz olanlar değil bu arada. Sonuçta saygısızlığın binbir çeşit formu var.11 Yorumla
Soran1 yıl👍🏼👏🏼👏🏼👏🏼
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 12b cevap paylaştı. Geçinmesi en zor insan özelliği, aşırı ego ve kendini sürekli olarak her şeyin merkezine koyma durumu. İnsan, sürekli kendi üstünlüğünü öne çıkarmaya çalışıyorsa ve başkalarını dinlemiyor, anlamıyorsa, bu tür bir insanla geçinmek gerçekten çok zor. Dürüstlük ve empati eksikliği de aynı şekilde zorlayıcı olur. Bir insanın sadece kendi çıkarlarını gözetmesi, ilişkileri de olumsuz etkiler.
53 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Soran1 yıl🙏🏽😊☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılAnne kuzusu olmasi
45 Yorumla- 1 yıl
Anne kuzusu ne demek biliyormusun karisiyla evlendigi zaman karisina lafina gitmeyip annesini lafina gidendir
Soran1 yılÇok doğru açıklamışsın cidden öyle evlenen adam ayrışsın bi zahmet annesinden 👏🏼👏🏼👏🏼💕
- 1 yıl
Ne demek olani yazdim
1 yılAnne kuzusu olması
41 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle 👏🏼👏🏼
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılNarsist ve öfke kontrolü olmayan insanla anlaşmak gercekten zordur
43 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
- 1 yıl
👍👍😊❤️
Soran1 yıl💕💕💖💖
- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılCahil ve cahilliğiyle övünen insanlarla zaten geçinmeye çalışmam.
21 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılŞikayetçi olanlar ama her şeyi Şikayet eden mız, mız memnuniyetsiz enerji emen
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
- Kişilik & Karakter konusunda 206,9b cevap paylaştı.
u 1 yılcahillerdir direk
31 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
1 yılÇok konuşan ve sinsi, her olayı bir tür şova çeviren samimiyetsiz tipler, cehaletten beslenenler diyorum.
13 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼👍🏼
- 1 yıl
Sanırım Pandemiden önceydi, Yani 5-6 yıl oluyor... O zamanlar sizi keyif ile takip eder yorumlarınızı okur, ne kadar aklı başında bir insan derdim.. Uzun yıllar siteden ayrı kaldıktan sonra tekrar üye oldum sayfaya ve tekrar denk geldim size.. Yıllar geçse de sizi tekrar görmek ve yorumlarınız ile etkilenmek gerçekten güzel...
- 1 yıl
Ben bu sitede 2,5 yıldır varım yalnız 🤣🤣
Yapmacık insan. Egolu da olsa ezik de olsa o kişi kendinin farkındaysa ve olduğu gibi davranıyorsa sorun yoktur. Ama en tatlı tipteki biri yapmacıksa ipler kopar. Çok soğutuyor beni ya bilmiyorum
21 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle 👏🏼👏🏼👏🏼
- Kişilik & Karakter konusunda 821 cevap paylaştı.
1 yılGe*izekalı ve laftan anlamayan insanlar- gerekeni yapmazlar
Bilmediği halde kendi dediklerini savunan apt*llar- gerekeni yapmaya engel olurlar
Hiç bir insan evladını zayıf ya da hor görmem sadece bu tip insanlar beni sinir eder
11 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru ❤️👏🏼
Genelde her konuda fesatlık düşünen ve kıskançlık yapan insan modeli çok zor olur Bir yalan söyleyeyim Bu durum bende de olduğu için kendimden biliyorum aslında içimde bir kötülük yok bazı şeyler hep dilimde Bu yüzden kaybederler
13 Yorumla
Soran1 yıl👍🏼👍🏼👏🏼👏🏼
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Soran1 yılRica ederim ne demek
Dediğim dedik çaldığım düdük diyen uzlaşmaya hiç yaklaşmayıp kulakları kapalı insan tipi en zoru. Babam böyle biri maalesef. Allah'a şükür eşim babam gibi değil
13 Yorumla
Soran1 yılBabanın öyle olması üzücü eşinin öyle olmamasına sevindim ALLAH karşına güzel insanlar çıkarsın
Soran1 yılRica ederim ✨️💖
1 yılDünyanın tek derdi ondaymış gibi davranan insanlar, sürekli ilgi bekleyenler, insanları dışlamaya çalışanlar, özellikle o mız mız sürekli ota boka ağlayanlara yapıştırmak istiyorum.
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
Bencil, hadsiz ve meraklı uzak olsunlar benden enerji emici bunlar.
21 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılÇok fazla egolu, ciddi anlamda kendisini öven bunu şakasına yapanlar da var onları demiyorum. Dengesiz, ne istediğini bilmeyen. Çevresi çok geniş olan
21 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkesin vardır böyle bir tanıdığı; dışarıda ağzı iyi laf yaptığı için özü sözü içi iyi sanılan ama içinde ki o pisliği bir tek sizin bildiğiniz tipler. Tam olarak o tiplerle geçinemiyorum. Bu kişiler gerçek yüzlerini profesyonel bir şekilde gizler ince ince sızar hayatınıza gerçek yüzünü far ettiğiniz an en kötüsü siz olursunuz :) Zaten o içinde ki lağımı görseler yüzüne bakmazlar
10 YorumlaSese tahammülüm yok. Sakinliği seviyorum. Uyuzluğuna ya da bilerek yapmasa dahi nefret ederim. Her şeyin bir sınırı var sonuçta değil mi?
11 Yorumla
Soran1 yılTabi ki öyle
Annem kuzusu değilim ama Allah başımızdan eksik etmesin analarımızı.. hiç bir şeye tahammülü olamayan kişiler ile geçinmek zordur. 👍😎
111 Yorumla
Soran1 yılAynen
Soran1 yılDoğru teşekkür ederim yorumun için 😌
Soran1 yılTeşekkür ederim aynen öyle aynı dilek sizin içinde geçerli 😄
Soran1 yılOlur
Soran1 yılHahaja çok iyi ya
Soran1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılBoş konuşan dibimde var çok dedikodu yapan her şeyi yapıp sonra suçluymuş gibi sizi gösteren manipülatif. Erkeğin meraklısı, insan sevmiyorum ya insanlwr çeşitli de özleri aynı (bencil, iki yüzlü, çıkarcı, yalancı, sahte)...
11 Yorumla
Soran1 yıl👍🏼👏🏼
1 yılKendini hep haklı gören insanlar çok zor ve her şey de alıngan küsen insanlardan nefret ederim kusasım gelir ayy şimdiden başima ağrilar girdi ya 😫
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru 👏🏼
- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılNarsist. egoist. Havali. Bencil. Anlayissiz. Saygisiz. Bana gore en zor bunlar. Ya doverim ya scrm agizna. ya da siltiri cekerim.
13 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi doğru 👏🏼👏🏼👏🏼
- 1 yıl
Aaa bu arada s@lak insanla gecinmesi de cok zor. Bi halti anlayip kavramiyor 😊
Soran1 yılAynen
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Huysuz bir insan düzelebilir, cahil insan akıllanabilir, sinirli insan sakinleşebilir. Ama nankör bir insan asla değişmez.
12 Yorumla
Soran1 yılDoğru 👏🏼👍🏼
Kibirli davranış ve cümleler sergileyen, sürekli negatif ve enerji emici olanlar, çok bilmiş cahillerle anlaşması çok zor ve yıpratıcı oluyor..
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
1 yılKendini beğenmiş kibirli. İnsanların dediğini aldırmayan. ne dediğine bakmayan. Umursamaz insanlardan uzak durmak lazım gecinilmez olurlar 😅
12 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
- 1 yıl
😅.
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşkkolik insan.
https://www.youtube.com/embed/H1_P9G4Zr5817 Yorumla
Soran1 yılAşk kötü bi şey değil ki
Soran1 yılBen de aşk dedin mi akan sular durur 😅😌
Soran1 yılSevdiğim bi duygu
Soran1 yılO zaman geniş biri bul sen 😌
Sadece kendi isteklerinin olmasını isteyen insanla geçinilemez yuva bile kurulmaz
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
Kesinlikle narsist manipüle etmeyi çok iyi insanlarla geçinmesi çok zor.
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsun 👏🏼👏🏼🫶🏽
- Kişilik & Karakter konusunda 830 cevap paylaştı.
1 yılManipüle eden erkek özgüvensiz erkek kaba sapa erkek taş fırını erkek jdjd
11 Yorumla
Soran1 yıl😅👏🏼
Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı. İnsan özelliği olan bir robot değildir , edepsiz ahlaksız insanla geçinilmez
11 Yorumla
Soran1 yılBen de
Haksz olduğu halde haklıymış gibi davranan egosu tavan yapmıs gamsiz kişiler..
15 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın ayrıca koç kadını aurası bi başka oluyor şekerim cidden ☺️💖
Soran1 yılRica ederim canım ben de koç burcuyum
Soran1 yıl❤️❤️
1 yılEmpati kuramayan, bencil, kendinden başkasını düşünmeyen kişilerle geçinmek çok zordur.
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
1 yılBenim gibi inadı fazla olan insanlarla geçinmek zordur
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👍🏼
Gizli Üye(30-35)1 yılHer şeye meraklı sürekli soru soran söz verip tutmayan etrafa klasik modern rolleri size köylüyü oynayan her insan tehlikelidir uzak durulmalıdır.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet 👏🏼👏🏼👏🏼
- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
1 yılEgoist, bencil, sürekli kendini haklı görenler
11 Yorumla
Soran1 yıl👍🏼👏🏼👏🏼
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Dengesiz insanla ben yapamam çıkarcı insanla yapamam iletişim ne bilmeyenle yapamam
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
Heryerde fikri farklı olan, egolu, her şeye burun kıvıran
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👍🏼
- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılDik kafalılar. Her şeyin en iyisini ben bilirim diyenler. Nuh deyip peygamber demeyenler
13 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
- 1 yıl
🤗
Soran1 yıl😊☺️
Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Nankörler ve edepsizler he bide sonradan görmeler 🙄
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
- Kişilik & Karakter konusunda 928 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şeyden memnun olmayan sürekli şikayet eden. Aşırı modum düşüyo
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
İkiyüzlü ve bencil duruma göre çıkarcı tavırlar içerisinde bulunan birisiyle zor 🙂
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. bencil insanlar bide 15 dakikada ben çöyleyim böyleyim diyen tipler
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
1 yılEgoist, kibirli ve cahil insanlar ile geçinemiyorum
12 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
- 1 yıl
🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılKendini düşünen, bencil, ben merkezli hareket eden, yalancı, narsist, egolu
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
1 yılGeçinmesi en zor insan diye bir sıralama olamaz. Bir ton olası sebep olabilecek bir durum bu. Dolayısıyla "bana" göre tuhaf bir soru.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen hiçkimseyle geçinemem ve anlaşamam ki 😂😂😂
18 Yorumla
Soran1 yılHahaha burcun ne
Cevap sahibi1 yılYay burcuyum ve kimseyle anlaşamam ve geçineme
Soran1 yılOlabilir ama sadece senden kaynaklı değildir bence karşı taraf ile de ilgisi var
Cevap sahibi1 yılYok knki karşı taraf bana iyi davransa bile ben hiç ilgilenmiyorum soguk davranıyorum ilgi göstermiyorum tepki göstermiyorum görmezden geliyorum.
Cevap sahibi1 yılGörmezden geldigim ve tepki göstermedigim için şey gibi düşünüyorlar beni takmıyor dinlemiyor umursamıyor felan gibi düşünüyorlar.
Soran1 yılAşkım belki de ilgini çekmiyordur ya da karşıt burcun olan biridir
Cevap sahibi1 yılAnlaşamıyorız
Soran1 yılALLAH ALLAH 😂😂
1 yılHer işe burnunu sokan vs eleştiren insanlarla geçinmek zor.
20 YorumlaBencil olmasi, yalan soylemesi, guvenilir olmamasi, kaba davranmasi, iki yuzlulugu... Kisiye gore degisse de hemen hemen herkes bu tarz cevaplar verir. Ben bencil ve surekli hata yapan insanlarla asla gecinemiyorum, surekli bir kavga ortami olusuyor.
00 Yorumla
1 yılAntipati kibirli soğuk ve sevimsiz insan geçinmesi çok zor
10 Yorumla
1 yılDengesiz ne istediğini bilmemesi inatçı ve zitlasmasi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Yobaz saygısız samimiyetsiz çok alıngan insanlarla geçinilmez
10 Yorumla
1 yılAnlamamakta ısrar eden ve sinsilerle geçinmesi cidden çok zordur
10 Yorumla
1 yılTartışma kültürü olmayan, dediğim dedik çaldığım düdük insanlar.
21 Yorumla
Soran1 yıl👍🏼👍🏼
Egosu yüksek olan bencil, saygısız anlayışsız insanla gecinemem.
21 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
Gizli Üye(30-35)1 yılİçten pazarlıklı ve sıcak görünüp dürüst olmayan. Ve aşırı soğuk olanlar, argo konuşan, temizliğe dikkat etmeyen
10 Yorumla
1 yılCimri
Özel gün kutlamayan
Eşine zaman ayırmayan
Sorumluluklarını yapmaması11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼💖
Narsist kesinlikle manipülatör her şeyi elde edeceğini sanan egoistler
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏🏽👏🏼👏🏼
1 yılbencil insanlar ilgi için sürekli hasta olan budalalar
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
1 yılPinti bir insanla geçinilmez varyemez insanlardan nefret ederim
110 Yorumla
Soran1 yılİşte ben
- 1 yıl
Düşüncemmi yoksa pintilikmi?
Soran1 yılDüşüncen
- 1 yıl
Kendimi sana anlatsam inanamazsın herkes umarım benim gibi düşünür hareket eder
- 1 yıl
Benim gibi düşünüyorsan gerçekten tebrik ederim
Soran1 yılBazen kelimeler kifayetsiz kalabiliyor çoğu kişi sen ben gibi düşünse böyle olmaz zaten
- 1 yıl
O insanlara söylenecek çok söz var ama maalesef sesimizi çıkartamıyoruz çok yakınımda maalesefki var :(
Soran1 yılO zaman bırakma imkanın varsa bırak o insanları sana zarar veriyorlarsa
- 1 yıl
Kesinlikle haklısın
Soran1 yıl🙏🏽😊
Kendini bilmeyen hep ben ben diyen ukala tiplerle geçinilmez
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏🏽👏🏼
1 yılCıvık cıvık hareketler yapan , olgunlaşamamış insanlarla geçinemem.
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Racona ters olan ve birde çeyrek değil yarım değil tam bir O*ospu Evladı'nın en önde gidenleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnnem gibi narsist, babam gibi s. al. ak olmasın gerisi kolay.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSaygısız ve cahil insana tahammül edemiyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne