Kişilik & Karakter Hayatta yapmak için geç kaldığın şeyler var mı? uusluu Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Keşke şu olsaydı ya da olmasaydı diye düşündüklerin var mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel Hayatta yapmak için geç kaldığın şeyler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hiç bir zaman geç değildir 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İsraile gidemedim halen Kudüsü görmem lazım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Keşke evlenmeseydim. 1 1 Yorumla uusluu +1 yıl Al işte bi mutsuz daha… kimisi evlenmek istiyor kimisi pişman. Neden mutsusuz yaa
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çocuk 0 2 Yorumla uusluu +1 yıl O da olur Yorumla Sakaryalim +1 yıl Nasip Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hiç bir zaman geç değildir
İsraile gidemedim halen Kudüsü görmem lazım
Keşke evlenmeseydim.
Al işte bi mutsuz daha… kimisi evlenmek istiyor kimisi pişman. Neden mutsusuz yaa
Çocuk
O da olur
Nasip