Izdırabın sonu yok sanma, bu alem de geçer, Ömr-i fani gibidir; gün de geçer, dem de geçer, Gam karar eyliyemez hande-i hurrem de geçer, Devr-i şadi de geçer, gussa-i matem de geçer, Gece gündüz yok olur, an-ı demadem de geçer.
Benimki biraz fix cevap ekipman toparlayıp her ay ya da 2-3 ayda 1 şehir gezme; ama fotoğraf makineleri aksesuar fiyatı sabit durmuyor onu bırak biletler fiyatlar sabit durmuyor dursa hepsini ayaryacağım. Bir kac bir şey daha var onlar özel ve karışık. (Sen)
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Dünyayı gezmek ama tl değersiz olduğu için yurtdışında bile fakiriz. O yüzden sevgilim olsa veya ona yakın bir şey, bol bol samimi olsak eğlensek birlikte üzülsek yeri geldiğinde şöyle güzel çekici giyinse şöyle sevişsek vs sonra tarihi yerlere gitsek, mitolojinin geçtiğii yerlere gidip hikayelerine baksak vs.
Slav ülkelerini gezmek istiyorum, bir dahaki yaz Ukraynaya gidicem, bu kış düşünüyodum ama kışın malum kuzey ülkesi orası, pek tadı çıkmaz o soğukta. Rus vizesi almam gerekecek Çernobile girmek için, fırsattan istifade bi Moskova ziyaretim de olur diye düşünüyorum.
Görseli görünce aklıma ilk gelen bir karavana sahip olamaliyım dedim. Kafa dengi bir iki arkadaşım ile ilk önce Karadeniz turu yapmak isterim. Sehir şehir karadenizin her yerini gezmek ve adrenalin sporlarını yapmak istiyorum. Bunun yanı sıra Erciyes dağına tırmanış, yamaç paraşütü yapmadığım ne varsa yapmak guzel olurdu. Daha sonra Kapadokyaya gitmek orayı gezmek özellikle balon ile kapadokyayi gökyüzünden izlemek isterdim. Yine Mardin Urfa Türkiye de gezilip görülmesi gereken her yeri gezmek görmek yiyip içmek güzel olurdu.