Erkeklere genelde hede hödö derler ama ben erkeklerin ķızlara göre daha duygusal kararlar aldığını düşünüyorum.

Mantıksal kararlar veririm.
Duygusal kararlar veririm.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklere genelde hede hödö derler ama ben erkeklerin ķızlara göre daha duygusal kararlar aldığını düşünüyorum.

Ben her zaman duygusal kararlar alıyorum.. yani sevdiğim değer verdiğim insanlar için bu durum böyle.. ama umursamadığım kişiler ya da olaylar için de mantıklı düşünürüm
Tartışmaya açık bir konu ama bence erkekler kızlardan daha duygusallar. Sadece yetiştirilme gelenekleri yüzünden duygusallıklarını açığa vuramıyorlar. Sen erkeksin, erkek dediğin ağlamaz, kaya gibi sert durur empozelerine maruz kaldıkları için erkekler duygusuz olarak görülüyor.
Ayrıca bir soruyla erkeklerin kadınlardan daha duygusal olduklarını destekleyebilirim. Tek bir soru… Şairlerin neden büyük bir çoğunluğu “erkek?” 🙂
Mantıksal kararlar alırım hep çünkü erkekler duygusal düşünmez düşünmesi için çok ciddi bir olay olması gerekir duygusal düşünmezler düşünüyormuş gibi yaparlar
Ortaya karışık
Az bi stalkladım geldim seni. Yav aynı nerdeyse hayat bıkkınlık seviyemiz 🤣
Cevap
10Cevap
Genellikle mantık insanıyım ama kalbim devrede olduğu zaman bile bile ateşlere yürüyor korkmuyorum 😅
Cennetten çicek toplamak iyi bişiy degil 😂😂
Kokusu güzel 😅
Yine en güzel bir şekilde soru anket oyumu duygusal yönden kullandım şöyle ki; nesneleri bir birine bağlayan şey duygudur = merhamet = fedakarlık = bağlılık = sadakat = his = arzular = aşk
(bu kavramların toplamına aşk denir temeli ise duygudur.)
Kararlarımı mantığımı kullanarak alıyorum. Duygusal seçimler sonrasında işleri karıştırıyor.
Duygusal yapıda biriyim ama karar verirken mantıksal kararlar alırım. Realist bir insanım
Daha çok duygusal maalesef ama mantığımı da görmezden gelmiyorum yine de
Ben duygusal kararlar alır, onu mantıksala eviririm.
Her zaman duygusal karar veririm, mantık bi yerde değişir ama kalbin isteği değişmez
Duygularım ele geçirmediyse mantıksal olandan ilerliyorum.
Kadınlarda hep mantık vardır sevgi falan bilmezler zaten
Duygusal kararlar veririm
Duygu bende kalmadı yeğenim
Kararlarımda duygularıma yer vermiyorum..
her zaman duygusal kararlar alıyorum
Kişiye ve yerine göre değişir.
Ortaya karışık
Yerine göre değişir
Mantıksal 😌
mantığım öndedir
Konuya göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?