Olduğum yeri seviyorum, geçtiğim yolları seviyorum; sakinliğimi, telaşlarımı, pes etmeyen yanıma yeri gelince eşlik eden zarifçe vazgeçişlerimi seviyorum..🍁

#inci🍂
Olduğum yeri seviyorum, geçtiğim yolları seviyorum; sakinliğimi, telaşlarımı, pes etmeyen yanıma yeri gelince eşlik eden zarifçe vazgeçişlerimi seviyorum..🍁

#inci🍂
Bence tercihtir, mesela ben eskiden çok iyi ortam kurardım yine kuruyorum da öyle pek fazla değil kendi kabuğuma çekildim dışarı çıkınca tek oluyorum hep ama bir yere gidiyorum hemen sohbet dönüyor yani insanlar beni bulunca seviniyorlar 😂🤷♂️ böyle de özelliğim var işte
Yalnızlık tamamen tercihtir ya. İnsan doğası gereği zaten çift yaratılmıştır. Yani özel bir çaba sarf etmedikçe asla yalnız kalamaz. Ama bizim bi çabamız var bu yönde çok eliyoruz falan filan o yüzden sorunluyuz 😂
Aşırı eliyorum, elimde değil.
Çünkü ünkü arkadaş olsun, aşk olsun çok sahip çıkarım olmasi gereken bu aslında, benim yaptığım doğru. Onlar beceremiyor. Hal böyle olunca konuş et ama tm bu kadar yok öyle hemen bağrına basmalar falan.
Haklısın elemekte herkes hayatının bir döneminde eliyor hatta fazla eliyor. Aslında istenen şu bir kere olsun herşeyiyle benim olsun ama öyle olmuyor maalesef
Ben böyle çok iyim, lütfen kimse bana yaklasmasin teşekkür ederim jsjs
Taliplerine duyurulur 😂😂
Önceden olurdu falan jsjsjs kestiler ümitlerini oh olsun
Amaaan boş ver ne kazandık bugüne kadar aksine kayıp var hep o yüzden böyle iyi 😂
Sen bi ara gidip geldin noldu seni de dağlamışlar sankiiiimmm?
Senden de bi şey kaçmamış maşallah 😂
Kacmaz🤣
Senden korkmaya başladım 😂😂
Yok, yok ben iyi biriyim😇
Bir miktar tırstım ama hayırlısı tabi ama zaten kadınlarda bu hafıza var maşallah ne girse akılda kalıyor
Ya bide ben öfff stalk yeteneğim sagolsun
Gizem uyandırdın bende bak başka ne var benle ilgili 😂
Yok yok sen temizsin bi ara gittin geldin işte ksjs
Herşeyim açık benim gerçi daha yeni kapattım herkes görmesin bu ülkeye fazla şeffaflık 😂😂
Herkesin kendi hayatına göre değişir. Kimisi kabullenmiştir tercihi olmuştur, kimisi kabul etmediği halde kaderi olmuştur.
Tercihtir. Baktığın zaman internette videolara herkes birbiri ile rahatça tanışabiliyor.
Bak bu doğru bende hem sanal alemde aktif olayim ama kimse ile konusmayayim jsjshs ne guzel kafa jsjs
İkizler olabilir misin acaba 😂
Günaydın 😀
Bilmediğimden değil hatırlatmak istedim 🤣
Sonradan anladım bende 😀
Olur öyle şeyler 😂
Eic için teşekkür ederim ✌️🌹
Cevap
42Cevap
Ben tercih ettim.
Kötü olacaksa hiç olmaması daha güzel.
Benim orta noktam hiç olmadı.
Konu ne olursa olsun ya hep , ya hiç mantığı ile bakarım.
Duygusalım.
Ama bu duygusallık karşılık bulana kadar hüküm sürer.
Sonra ise mantığa yolu çıkar..
Tercihtir
Burada da ben yalnızlıktan sıkılan insanları görüyorum Yahu şöyle bir dışarı çıksan mutlaka birilerini bulur insan hiç mi bulamaz ben anlamıyorum yani
Bütün gayrete çabaya rağmen bulamıyorsan o zaman Kader diyeceksin
İnsanlar her şeyi ayağına bekliyor
Bence tercihtir çünkü herkesin kaderi kendi çabaşına bağli derler
Kişiye göre değişir bazısı arar bulamaz bazı bulduğunda mutlu olamaz
Kimilerine tercih kimilerine kaderdir. ama emin olun yanlızlık cok bagimlilik yapar uzun süre yanlız kalan insanlar kimseye tahamül edemiyorlar kendimden biliyorum Not 3 yıldır yanlızım ve bu durum koymuyor artık
Yalnızlığı tercih etmek kaderdir. Kimse anasiindan babasından gördüğü ilgiden bunalıp yalnız olmayı tercih etmiyor. Kaderin karşısına çıkardığı boktan insanlar yuzinden oluyor bunlar heep uhu uhu :(
3 ay önce bu soruyada Duygusal mısın, duygusuz mu? aynısını yazmıştın : )
hala aynı duyguları hissetmen güzel
Ben unutmuşum, sen nasıl hatırladın gittim baktım 😀
Her ikiside hem kaderim hem tercihim
Biraz profilinde gezindim aklımda kalmış
Bazı şeyler bizim irademizle olan şeyler... arkadaşlık, sevgililik ikisine de ulaşmak o kadar kolay şu zaman da... buna rağmen kimseye ilişmeden, tek başına yaşayan birileri varsa, bu onun tercihi oluyor
Teşekkür ederim
Kader kavramını yanlış anlamışsın : )
evet cüzzi irade ve külli irade var biliyorum
Ben aslında bir sey anlatmak istemedim kendi yorumumu ekledim
Kişiye göre degısen durum.
Bi arkadaşım baya baya istemediği için manita yapmıyor diğeri sırtlan gibi ava çıkıyor yine yok yine yok 😂
Bazılarının tercihi bazılarının da kaderidir. özellikle yaşlanınca kaçınılmaz bir kader olabiliyor..🥺
İkisi de, tercih edilen güzeldir, bırakılmak kötüdür ama birakilmayi da pek umursamazsan sorun olmaz ablacığım
Tercih olabilmesi için seçeneklerin olması gerekiyor. Seçeneği olmayanın kaderi seçeneği olanın tercihi diyelim.
Yalnızlığı sevmeyip yalnızsan bu beceriksizlik diyelim, yalnızlığı sevip yalnızsan bu tercih denebilir. d
Yalnızlık bir süreden sonra bunaltıyor insanı illaki birisi olması gerekiyor ileride
Benim şu an tercihim yalnız olmak ama bazılarının kader.
Kiminin tercihidir kiminin bahtsızlığı tercih eden ben gayet mutluyum
Ben kendim tercih ediyorum o yüzden tercih diyorum..
Buna aşk anlamında bakarsak evet, benim için bir tercih şu an.
Onun dışında yalnız değilim.
Yalnızlığımdan daha çok sevdiğim kimse yok bu yüzden de tercih.
Ya kaderinse ve nefsin sana tercih gibi gösteriyorsa 🙂
Tercihi olan da var, mecbur bırakılan da. Benim tercihim
Kısa süreli ise tercih uzun süredir yalnız ise kaderdir
Hiç bir insan yalnız olmayı kendisi istemez açıkçası yalnızlığa iten şey gene insanlardır.
Yalnızlık tercihtir. Netice de kader de bir tercihtir.
Tercih edilmiş bir yalnızlık yaşıyorum ve ben bundan keyif aldığım sürece böyle olacak..
Kader kavramına inanmıyorum. Kimisi için tercihtir kimisi için de mecburiyet.
Tercih yavrum
Yavrun muyum gerçekten jsjs
Jdjfjf hihi
Tercihlerin en güzelidir.. Kafa rahat, oh mis 😂
Bide alışınca tehlikeli jsjs
Tercihtir, şimdi yeni birileriyle de tanışıyorum ama artık yormaya başladı o yüzden olmuyorsa da zorlamamak lazım bence vakit kaybı gibi
Tercih eden de vardır, Kaderini yaşayanda. Tercih edilmeyen yalnızlık çok can yakar aradaki ayrım bu sanırım.
Kişiye göre değişir, bana göre bir tercih meselesidir
kendin belli edersin aslında ama bi bakıma iyidir kim yanında kim karşında öğrenmiş olursun
Yalnızlık tercihtir.~☆
Yanlızlık tercih... neyse ya
kimsenin benden iyisini bulamıycagini dusundugum icin yalnızım
Ben tercih olduğunu düşünüyorum
Kiminin tercihi kiminin kaderi 😃
Bilmiyorum doğduğumdan beri yalnızım çünkü
Benim için ayıptır söylemesi b*ktan kader
Benim tercihim.
Benim hayatımda tercihtir.
Her ikisi de biraz biraz
Tercih de kader de farketmiyor
Tercihlerinin sonucudur