Merhabalar Herkese 🌸

Dikkatinizi çekerim kıskanmak değil imrenmek diyorum. Yani kötü niyet ve fesatlık barındırmadan "keşke ben de şu kişiler gibi x özelliğine sahip olsam" dediğiniz durumlar oluyor mu?
Merhabalar Herkese 🌸

Dikkatinizi çekerim kıskanmak değil imrenmek diyorum. Yani kötü niyet ve fesatlık barındırmadan "keşke ben de şu kişiler gibi x özelliğine sahip olsam" dediğiniz durumlar oluyor mu?
Mutlu ve sevilen insanlara imreniyorum ☺️ ya da hiç bir şeyi dert etmeden yaşayabilen insanlara.. veya hayatta istediğim oldu diyebilecek lükse sahip insanlara
Mesela bazıları tartıştıktan hemen sonra hiçbir şey olmamış gibi sohbete devam edebiliyor Bunu ben yapamıyorum ya da bazıları kötü dahi olsa eş dosta taraf olabiliyor ben olamıyorum hep ortada objektif olmak zorundayım
Evet ya kimisi hiç kin tutmuyor
O huyum olsun isterdim mesela
🙏✨🎈
Kişiliği sağlam, hayat ve dünya görüşü olan, duruşunu bozmayan, nerede, kiminle, nasıl konuşması gerektiğini bilen. Çalışkan, pozitif, amacı olan insanları beğeniyorum. Boş insanları sevemedim bir türlü.
Kafaya bir şey takmayan, rahat insanlara.
Keşke öyle olabilsekk
Cevap
14Cevap
Kendi işinin patronu ya da iyi bir yerde olan kadınlara imreniyorum sayılarının çoğalması dileğiyle ☺️
Ben hiç bir insana imrenmiyorum ama bu özellikteki insanlar her zaman daha fazla mutludur diye düşünüyorum; Her zaman her konuda net olan sözünün eri olan kendi potansiyelini bilen kendi duyguları kadar karşısındaki insanların duygularına değer ve önem veren her insan diyelim..
Sevgilisi olan insanlara, ama bakıyorum da bazıları para için o adamla sevgili oluyor her gün görüyorum resmen adam pahalı bir araba ile geliyor kilolu şişko yanında ki kadın güp güzel bir kadın bakımlı oluyor
İçimden diyorum ki "bu nasıl bir çift böyle hiç yakışmıyor, ama tabi adamın parası için onunla" 😂 şaka gibi gerçekten
Hiçbir yerde çizgisini ve duruşunu bozmayan, ahlakı ve konuşması ile sevilen insanlar.
Öyle insanlara ben de imreniyorum
menstural döneminde ağrı çekmeyip üç günde bitiren kadınlar hasetim sizin peşinizi her daim takip edecek jsjsj
Of evet akfnsjs
Hiçbir şeyin farkında olmadan asalakça yaşayanlara bi imrenmiyorum değil
nasıl taşıyorlar o bedende beyni meraktan
Aynısı
İmrenmek demeyelimde merhametsiz gamsız insanları görüyorum bazen bende olabilsem keşke diyorum
Bazen benim de merhametsiz insanlara imrendiğim oluyor ama sonra onlar gibi olmaktansa üzülmek daha iyi diyorum
İmrendiğim kişi dünyada ilk ona giren bir şirket sahibi rahmetli oldu işler yaptık her konuşması benim dünya bakışımı değiştirmiştir başka kimseye ne imrendim nede bunları düşündüm
Kendi potansiyelinin farkında, gelişmekte olan ve durmaksızın ilerleyen ve hem dünyevi hem uhrevi olarak güzel yerlerde olan insanlar. Allah'ım nasip et
Planlı insanlara aşırı heves ediyorum yaa. Kendi kendime plan yapıyorum sabah erken kalkicam şunu yapicam söyle yapicam kafam da kuruyorum. Uykudan uyanıyorum öğlene geçmiş.
Benim de planlar tutmuyor. Plansız daha iyi gidiyor genelde sjfjs
Güzel kızlara, kadınlığını doruklarına kadar yaşayan kadınlara imreniyorum.
Cidden kimseye imrenmiyorum çünkü kimse kendini gosterdigi gibi degii gibi geliyor bana
Imrenmiyorum kimseye Saglik ve huzurum varsa Şükür derim
Zengin olanlara. Her istediğine sahip oluyorlar ne güzel.
hiçbirinde imrenilecek bir yön bulamadım hepsi vasat
Onlar bize imrenmesinde biz imrenmeyiz merak etme
Herseye rağmen güçlü olup mutlu olmaya devam eden
Her şeye ragmen mutlu olmasını bılen
önemsemeyen insanlara
Yetenek fışkıran insanlara
ailesiyle mutlu olan insanlara
Kendi ailesini düzenini işini kurmuş…
Albert Einstein ve Nikola Tesla gibi insanlara :)
Sayısal yapabilenler
Kendini zihin iman olarak geliştirmiş insanları
Başını yastığa koyduğu anda uyuyanlara 😔
çocuklara
Tarz insanlara
zengin
Hiç birine
İmrendigim kimse yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?