Kişilik & Karakter Ne tarz insanları kendinize çektiğinizi düşünüyorsunuz? a-cup-of-coffee Takip Et Xper 6 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu konuda daha önce düşündünüz mü ve vardığınız bir genelleme var mı? Ne tarz insanları kendinize çektiğinizi düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genelde beni kullanmaya çalışan kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden insanları çektim hep hayatıma ama artık izin vermiyorum alanıma girmelerine rahatım. 0 0 Yorumla
DelisinSennnnn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Kadınlar böyle erkekleri sevmez güçsüz gelir kadınlara 0 0 Yorumla
derya1510 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çok tür var hayatına girmeye calisan ama girmelerini istemezsen hiçbiri olmaz ve olmuyor. 0 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Şair burda beni anlatmis 0 2 Yorumla a-cup-of-coffee +1 yıl Eminim Yorumla Muratby33 +1 yıl Memnun oldum emin bende murat Yorumla