Kişilik & Karakter Eşinizin ailesiyle aynı evde yaşamayı kabul eder misiniz? ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evlenince, maddi durumunuzu toparlayana kadar eşiniz ailesiyle birlikte yaşamayı kabul edermisiniz? Eşinizin ailesiyle aynı evde yaşamayı kabul eder misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Açıkçası etmem herşeyden önce insan rahat rahat sevişemem 😂 1 4 Yorumla ElXTurco +1 yıl Evet, olası sesleri çıkartmaya utanırsın 😀😀 Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Aynen 😂 Yorumla ElXTurco +1 yıl 😀😀 Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Evet yaşarım neden olmasın 1 7 Yorumla ElXTurco +1 yıl İlk kez kabul eden birisi çıktı soruda. Yorumla proofstriker38 +1 yıl Neden kabul etmeyeyim bro kadınar yaşamaz dertleri kaynana bizlerle öyle değiliz Yorumla ElXTurco +1 yıl Doğru ama aynı kayınvalde modelinin erkeğe yani damadada çektiren versiyonları yokmudur? Yorumla proofstriker38 +1 yıl Yok bence gazla sanki bizim bayanlara çok çektiriyorlar Yorumla ElXTurco +1 yıl Öylede bir gerçek var ama bence iki türlüde çektirene var, gerçi bu durumda insandan insana göre değişiyor. Yorumla proofstriker38 +1 yıl Yani değişir insan dan insana ama yaşardım Yorumla ElXTurco +1 yıl Anladım Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ederim 1 0 Yorumla
Definitive Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Ev üstüne ev kurulmaz. Evlenmemeyi tercih ederdim öyle bir durumumuz olsaydı. 1 0 Yorumla
loversex1 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Evde istediğim gibi sevişebileceksem. Rahat rahat olur 1 5 Yorumla ElXTurco +1 yıl Olabilir, yatak odanızda sevişirsinizde odadan sesler yükselebilir. Yorumla loversex1 +1 yıl Ben utanmak istemem. Aile bireylerinin yanında bişeyler yapabilmek seksi olurdu Yorumla ElXTurco +1 yıl Anladım Yorumla loversex1 +1 yıl Var mı senin böyle arzuların Yorumla ElXTurco +1 yıl Gruplu sexide anlayabiliyorum ama bu tarz özel anları neden aile bireylerimin gözünün önünde yaşamak istiyim ki, sanırım bu durumda sendeki bir başka fantezi türüne giriyor olmalı, hiç düşünmedim böyle bir şeyi. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ay hayır asla kaynana falan çekemem. Uzakta olduğu halde kadına tahammülüm yok aynı evde delirirdim onunla 1 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Ben şahsen etmem. 1 0 Yorumla
Tommysky Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl ali rıza reis 1 1 Yorumla ElXTurco +1 yıl Aman ağzımızın tatı kaçmasın Ali Rıza bey 😀😀 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır kabul etmem 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar