Hiçbir fikrim yok açıkçası. Nasıl bir tepki verirler bilemiyorum. Çok sıcak bakmazlar ama çok katı da davranmazlar. Tatlılıkla beni vazgeçirmeye çalışırlar muhtemelen 😄
İlerde ne olacağı bilinmez bugün iyi giden bir ilişki yarın kötü olmayacağının garantisi yok üstelik sevgilim ile aynı evde yaşayamak istersem önce işi resmiyete döker sevgilim olan insan eşim olur istediğim gibi yaşarım ben erkek milletine fazla guvenmiyorum kısaca bana uymaz 🙂
Kabul etmekten başka şansları yok, bunu biliyorlar ama içten içe tuhaf karşılarlar. Evlenin sonra ne poh yiyorsanız yiyin diye düşünmekten alıkoyamazlar kendilerini. Ama yaşım gelmiş kırka yani.
Eder babam zaten varla yok arası bir şey annem birazcık sorun yapar ama ben bir kere bir şey istiyorsam bitmiştir önünde sonunda bunun olacağını bildiği için çok uzatmaz
Ama ailemden önce ben istemezdim zaten. Ben yalnızlığa alışkın bir insanım. Sevgilimle aynı çatı altında bulunmak bana iyi hissettirmezdi, gergin olurdum.
Eskiden bu tuz meselesi bir kız istemediği zaman damat adayına tuzlu kahve sunarmis ki senden hoşnut değilim seni istemiyorum demekmiş süreç şimdi farklı anlaşılıyor lakin
Ailemden bu konuda izin almam, böyle bir karar verirsem ancak oturur konuşurum, haber veririm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yurtdisinda ettiler o kadar güzel günler yaşadık ki 18 yaşında sorumlulugu öğrendik. Turkiyede ona güvenemiyorum bu kız kaşar bilmemne der dururlar alt yapısı yok. orada devletin her türlü yardımını da aldık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ailem müsaade etmiş olsa bile ben istemem, gelsin paşa paşa istesin, o tuzlu kahveyi içsin 🤣