Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Ben film ve dizi izlemekten sıkılmam.. ya da sevdiklerimle zaman geçirmekten oyun oynamaktan.. sigara ve kahve içmekten.. birde gece hüzünlü şarkılar dinlemekten hiç sıkılmıyorum.. bunlar bana iyi geliyor.. 🌸
Artık herşeyden sıkılıyorum. Hepinizden, her şeyinizden, müziklerimden olduğu gibi. Hatta şu harflerini kullandığım latin alfabesinden bile. Evet insan alfabeden bile sıkılıyormuş. Her harfe baktığımda aynı yüzleri görüyorum sanki, cevabı bir iki ve üç olan soruların e şıkkını işaretler gibi yaşıyorum. Gülme tonlarınız bile bayağı emojiler gibi geliyor artık. Ne siz insanlar ne de başka şeyler keyif vermiyorsunuz bu hayatta bana.
Açıkçası zor bir soru sormuşsun aklıma cevabı ilk anda gelmedi. Neyi yaparsam hiç sıkılmam okumaktan küçük küçük notlar almaktan öğrenmekten klasik müzik dinlemekten çiçekler ve bitkiler ile uğraşmaktan hiç sıkılmam
Denizi izlemekten, rüzgarı hissederek yürümekten, müzik dinlemekten, çok sevdiğim dizi / filmleri izleyip mevcuttan biraz olsun uzaklaşmaktan sıkılmam. Aslında kısaca bana huzur veren hiçbir şeyden ve kimseden hiç sıkılmam.
Hiç sıkılmam dediğim bir şey yok. Her şeyden sıkılabilecek bir potansiyele sahibim. Bu yapmaktan en keyif aldığım şeyde olsa ondan hiç sıkılmayacağım anlamına gelmiyor benim için.
O gözler o kadar güzledir ki bakmaya doyamasın Aynı bir günese nasil uzun süre bakmiyorsan onada bakamya kıyamssin Sevneye nasil doyamiyosan onda doyamssin