Kişilik & Karakter Kırıldığınızda nasıl bir tepki veriyorsunuz? JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eskiden gözüm dolardı.. (((:Şimdi o kadar normal ki hiç tepki yok🙂 kırılmıyorum yani Kırıldığınızda nasıl bir tepki veriyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. ben söylerim kırıldığımı direk. 0 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Duyarsızlaşıyorsun çünkü. Herkeste böyle olur. Normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vallaha ben de öyle en sevdiğim insan öyle şeyler yaptı ki artık herkesten her şeyi bekler oldum. 0 1 Yorumla JacquisLove +1 yıl İnanırım kesinlikle Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Susuyorum nasıl olsa anlaşılmıyor fark etmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben söylerim kırıldığımı direk.
Duyarsızlaşıyorsun çünkü. Herkeste böyle olur. Normal
Vallaha ben de öyle en sevdiğim insan öyle şeyler yaptı ki artık herkesten her şeyi bekler oldum.
İnanırım kesinlikle
Bende eskisi kadar kirilmiyorum
Susuyorum nasıl olsa anlaşılmıyor fark etmez
Benim hâlâ gözüm doluyo
Tepki vermiyorum
Sessizlesirim
Susarım