Gözün dışarıda mıdır yoksa bulunca yetinir misin?
Kriterlerim karşılanmazsa olmaz, hedefim için uğraşırım
Elimde olan ile mutlu olurum, bulduğum, elimde olan önemli olandır
Elimde olanı umduğum yaparım, en azından çabalarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben aşkı isterdim sadece
Bulursam dünyanın en sadık kişisiyim. Hayatımda kimse yoksa en çapkını
Erkek disinda nasilsin
Potansiyelimin altında yaşıyor gibi hissediyorum. Olumsuz bakış açısı ağır basıyor düzeltmeye çalışıyorum kendimi bu anlamda.
Evet insan encok kendine acimasiz oluyor, kendi zincirinden kurtulabilen ozgurlesiyor
Kesinlikle öyle iyileştiğimi düşünüyorum yavaş yavaş
Mutsuzlugu baska baska erkeklerde mi sondurmeyi denedin
Mutsuz Bi insan değilim. Sevgisiz Bi insanım sadece. Sevgi arayışım bana bir kaç tecrübeye mal oldu.
Evet kişilik özelliği devamlı arayışta olmak, hep daha iyiyi kaçırma korkusu duymak vs
Öyle değil ben sevmeye karar verdiğim kişiyi yüceleştiriyorum zaten gözüme kusursuz geliyor unuttuğum şey insanların sevgi alma kapasiteleri. Özellikle erkekler bu konuda çok zayıf. Kendimi kontrol etmem gerektiğini anladım. Geç oldu ama anlamak kardır ne diyeyim. Uygulamadan kalmam umarım yine.
Yaa şarkısı bile var, o beni prenses saniyor diye. Insan sevince hep yuceltiyor ama gerceklikten uzaklasiyor. Bir sir kimse sandigimiz kadsr mukemmek ya da iyi degil. Herkesin korkusu kompleksi var
Evet öyle duyguların yoğunluğuna kapılıp kusurlar örtülmemeli
Peki hic seni seven birine sans vermedigin oldu mu
Seven olmadı
Ilginc☹️ keske dedigin var mi
Eski sevgilim. Hala seviyorum onu. Ama dönsede ki döneceğini düşünüyorum, pek mutlu olacağımı sanmıyorum artık eski günleri özlüyorum. Atlatmaya çalışıyorum. Allah göstermesin Ölüm acısı gibi bsey çok zor
Nedne mutlu olmaz? Sen eski sen mi degilsin
Çünkü beni yine terkeder. Ben dik durup zayıflıklarımı güce dönüştürmezsem kendimi kontrol edip kendimi birinci plana almazsam ve o benim için mücadele etmeyi seçmezse yine terkedilirim.
Gec gordum kusura bakma🥴 evet yaa iliskilerin bircesit poker oyunu olmasi ne ilginc
Aslında sağlıklı seversem dengeyi kendimde ve ilişkilerimde kurabilirsem bir sorun çıkmayacak. Poker oyunu oynamak taktik falan değil bu. Sadece sağlıklı davranmak. İyileşirsem kendimi yeterince eğitirsem karşıma da gittikçe daha sağlıklı düzgün adamlar çıkacak inanıyorum. Ama tabi kalbime sor o eskide. Nolur o olsun nolur o olsun diye ağlıyor. Yapacak bir şey yok
Patolojik ilişki çok ne yazık ki; ne onunla ne de onsu oluyor gibisinden
Onu seviyorum gerçekten sevdim çok çaba harcadım elimden geleni yaptım. Keşke böyle olmasaydı. Keşke o da benim gibi hissedebilseydi. Ama duyguları kontrol edemiyorsun yapacak bir şey yok
Hala mı keşke yaaa
Ne desem bilemedim acı hissi bazen dağılıyor bazen arkadaşlarını da alıp geliyor
Offf başkası söndürmeli ama plmadı sanırjm
Şöyleki ben daha berbat bsey yapıp bu sevdiğim adamdan öncekiyle görüştüm. Tabi duygu karmaşası intihar gibiydi. Sönmedi ateşim daha da kötü oldum. Yaptığım hatayı anlayıp tekrar engelledim ex exi. Yeni biri de mümkün değil enerjim auram kalbim her şeyim kapalı. Gelmiyorlar doğal olarak.
Beklentisiz yaşamayı tercih ediyorum kendi dünyamda mutluyum.