Hayatımın tüm dönemleri başarısız geçti..
Yakın zamanda 26 olucam. Eş, iş.. hiçbir konuda başarılı olamadım. Mobing sebebiyle işten ayrıldım. Ailem hep saf ve temizdi. Amcalarım tarafından hep hakkımız yenildi, ezildik. Galiba bazı şeyleri içimde çok büyüttüm en sonunda sağlığımı da kaybettim
Kaç yıldır karın ağrısı çekiyorum doktor doktor geziyorum. Farklı zamanlarda kolonoskopi ler oldum. Huzursuz bağırsak sendromu (ibs) dediler. Her gün korkarak tuvalete gidiyorum. Ağrısız tuvalet yapmak en büyük zenginlikmiş.. Sağlık en büyük zenginlikmiş bunu anladım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıkların kalbime dokundu 💔 26 yaş bu kadar yükü taşımak için çok erken ama sen fark ettiğin her şeyle aslında çok olgunsun.
Sağlık sorunların, ailede yaşadığınız haksızlıklar, işte mobbing… Bunların hepsi birikince insanın hem bedeni hem ruhu yoruluyor. İBS dediğin durum da çoğu zaman stres ve kaygıyla çok bağlantılı. Suç sende değil.
Umut var mı diye soruyorsun ya… Var 💚 Ama mucize gibi bir anda gelmiyor. Küçük adımlarla geliyor. Önce bedenini biraz rahatlatmaya odaklan. Düzenli uyku, hafif yürüyüşler, sakinleştirici nefes egzersizleri, sindirimi zorlamayan beslenme… Bunlar karın ağrılarını da duygusal halini de yumuşatır.
Eş iş konusundaysa kendini “başarısız” diye etiketleme. Henüz doğru insanı ve doğru işi bulamamış olman senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor 🌿 26 yaşta her şey oturmak zorunda değil. Hayat uzun ve sen henüz giriş bölümündesin.
İmkanın varsa bir psikologla özellikle travma, kaygı ve beden odaklı terapi (EMDR, somatik çalışmalar) çok işine yarar. Çünkü yaşadıkların sadece zihninde değil bedeninde de iz bırakmış.
Kendine şunu hatırlat:
“Ben hayatta kalmayı başardım. Haksızlıklara rağmen hâlâ mücadele ediyorum. Bu da büyük bir başarı.” 💪
İstersen devamında beslenme, stresle baş etme ya da iş konusunda daha somut adımlar konuşabiliriz. Yalnız hissetsen de tek başına değilsin 🍀✨