27 yaşındayım bu yaz evli biriyle ilk ilişkimi yaşadım. Evli olmasına gerçekten linçlemeyin çünkü kadının saf olduğunu düşünmeyin böyle evlilikler var cidden. Açıl ilişki gibi bişi zaten onlarınki detaya girmicem. Yeni bebeği olduğunda benimle oldu adam. O zaman araları iyi miydi kötü müydü bilmiyorum. Şu an gayet de iyi gibi yüzük de takmıyorlar anlamadım da ama adam kesinlikle karısıyla parası için evli gibi çünkü kadının ailesi zengin adam da kızın babasının işlerine koşturuyor zaten. Özetle adam parayla kadın da kölesiyle evli benim gördüğüm.
Bu durum benim psikolojimi aşırı bozdu zaten güzel bir hayatım yoktu zaten ilişkilerde hep mutsuz ve reddedilen taraftım iyice psikolojim altüst oldu. Ondan beni psikoloğa götürmesini isteyeceğim zaten bana yaptığı hiçbir şey yok yaşadığımız şeye bile arkadaşlık diyor. Bari buna faydası olsun
Sizce psikolog iyi gelir mi?
Bu durum benim psikolojimi aşırı bozdu zaten güzel bir hayatım yoktu zaten ilişkilerde hep mutsuz ve reddedilen taraftım iyice psikolojim altüst oldu. Ondan beni psikoloğa götürmesini isteyeceğim zaten bana yaptığı hiçbir şey yok yaşadığımız şeye bile arkadaşlık diyor. Bari buna faydası olsun
Sizce psikolog iyi gelir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
madem böyle bi ilişkin var sende o zaman adamı sömür de en azından yaşadıklarının bi bedeli olsun
Kadının ayağında 30 binlik Prada ayakkabı ve adam bana yemek bile ısmarlamıyor ne sömürmesi. Yaşadığımız şeye de arkadaşlık diyor sevgililij bile demiyor. Aldatma konusu geçince de aldatmadım aldatmıyorum diyor ya benimle yaşadığın ne ya
adam sağlam kullanıyo seni beee soğuk su iç üstüne madem 😂😂
Kullanmadım diyor
elimde boğaz köprüsü var satammı sana 😂😂
Kardeş iyi misin ben zaten senden farklı düşünmüyorum o yüzden psikolojim altüst oldu diyorumya. Dalga geçmek yerine insan gibi yorumunuzu yapabilirsiniz dimi. Adamın söylediğini söylüyorum ben öyle dedikçe ısrarla kullanmadım diyor bastıra bastıra diyorum
adam seni saf bulmuş iyi oynatıyo heee. sende git karısına anlat elinde ispatlarınla birlikte madem senin hayatının içine etti sende onunkine et neyi bekliyon?
Ya karısının salk olduğunu mı sanıyorsunuz bilmediğini mi sanıyorsunuz. O kadın sevgililerken bile aldatılıyorsun aldatıldığını bile bile evlendi o anlamıyorsunuz. Adamın oteli vardı sevgililerken ve koca yaz 1 gün geldi kaldı o kız, o kız yokken adam başkaları ileydi. Ben gidip söylesem ne değişecek sanıyorsunuz iki gün gürültü yapar üçüncü gün kaldığı yerden devam eder var böyle modeller. Üstelik kızın ailesi zengin varın kızın gurursuzlarını siz düşünün. Bebeği yapmış oturuyor, kocayı da babasının işlerine koşturtuyor, köpek gibi çalışıp eve para getiren kölesiylr evli işte…
adamda karısının yapmasını mı sorun etmiyor yani nasıl bi ilişki bu
Onu bilemem kadını tanımıyorum ama bence kadın üstü kapalı bir şekilde müsade ediyor. Böyle kadınlar var duysa 2 gün gürültü yapar 3. Gün hayatına kaldığı yerden devam eder bu model bunlar. Eve köpek gibi babasının işlerine koşturup pata getiren adam var daha ne? Kadının ayağında 30 binlik Prada ayakkabı, adam bana yemek bile ısmarlamıyor düşünün
Sen bunu bilerek yaşadıysan zaten gerek yokkki gitmene
Şaka mı? Adamın bir dediği bir dediğini tutmuyor başta melek gibi olan adam şimdi deliriyor bu konuları açtığımda. Bkret vermek zaten başlı başına bir travmayken adamın evli olması nasıl bir duygudur tahmin et! Kadınla tatillere gidildi kadının ayağında 30 binlik ayakkabı adam bana gelince bir yemek bile ısmarlamıyor siz bunun nasıl bir değersizlik hissi olduğunu bilemezsiniz
Değersizlik hissini kabul ediyorum ona bi lafım yok ama senin hatan adamın evli olduğunu bile bile neden kıxlığını veriyorsun
E evet diyorumya. Bi de yaptığına aldatmak da demiyor aldatmadım diyor, çapkınlık konuları açılınca da ben bıraktım o işleri diyor en başından beri. E benimle yaşadığın ne senin?
O zaman bi git sen psikoloğa
tabii ki gelir anlatmak çok iyi gelir sana
E evet diyorumya. Bi de yaptığına aldatmak da demiyor aldatmadım diyor, çapkınlık konuları açılınca da ben bıraktım o işleri diyor en başından beri. E benimle yaşadığın ne senin?