Kişilik & Karakter Benimki sanıp başka bir çantayı eve getirdim, vitamin mi kullansam bu sıralar çok dalgınım 😅? -Rengarrr- Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Benimki sanıp başka bir çantayı eve getirdim, vitamin mi kullansam bu sıralar çok dalgınım 😅? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bence kullan mutlaka geçmiş olsun 1 0 Yorumla
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Aynı dertten müzdariptim hastaneye gittim trioit teşhisi konuldu yavaş çalışıyormuş ve etkilerinde unutkanlıkta var 1 1 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Hih 🫢 geçmiş olsunn Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 822 cevap paylaştı. vitaminle falan çözülmez bu iş beyin ameliyatı lazım sana :D şaka bi yana ben daha beterim. 1 3 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Yaa çok kötüsünn 😅 Yorumla DutchConnection +1 yıl aynen öyleyim nöbnbönbön Yorumla -Rengarrr- +1 yıl 😄 Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kullan kullan sen gene çantaları karıştırmışsın ben kızları karıştırmıştım :D 1 5 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl O nasıl oluyor shsd Yorumla Erogluzim +1 yıl Cafede oturuyorduk wc gittim aynı giyimleri benziyordu ah şimdi evde olmak vardı gülüm neler diyordum la baktım ne yapıyorsun diye ses :D Azrail geldisandım sjsjsj Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Ahaha 😅 bu daha kötüymüş Yorumla Erogluzim +1 yıl He ya flörtün böyle yapsa nasıl nasıl olacağını biliyorsundur :D Kıskançlık krizi vs vs al vitami al :D Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Kıskançlık çok kötüüğ uğraşılcak şey diğil 😬 Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Kullanma tahlil yaptırmadan 😄💉 1 4 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Uff 😅🫣😬 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Gerçekten yaptırman gerekiyor bence.. Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Aslaaağ olmaz tamam mı ksjsjs Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Tamam, sen bilirsin sjxnnx Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bazen olur öyle şeyler 1 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Magnezyum kullan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence kullan mutlaka geçmiş olsun
Aynı dertten müzdariptim hastaneye gittim trioit teşhisi konuldu yavaş çalışıyormuş ve etkilerinde unutkanlıkta var
Hih 🫢 geçmiş olsunn
vitaminle falan çözülmez bu iş beyin ameliyatı lazım sana :D şaka bi yana ben daha beterim.
Yaa çok kötüsünn 😅
aynen öyleyim nöbnbönbön
😄
Kullan kullan sen gene çantaları karıştırmışsın ben kızları karıştırmıştım :D
O nasıl oluyor shsd
Cafede oturuyorduk wc gittim aynı giyimleri benziyordu ah şimdi evde olmak vardı gülüm neler diyordum la baktım ne yapıyorsun diye ses :D Azrail geldisandım sjsjsj
Ahaha 😅 bu daha kötüymüş
He ya flörtün böyle yapsa nasıl nasıl olacağını biliyorsundur :D Kıskançlık krizi vs vs al vitami al :D
Kıskançlık çok kötüüğ uğraşılcak şey diğil 😬
Kullanma tahlil yaptırmadan 😄💉
Uff 😅🫣😬
Gerçekten yaptırman gerekiyor bence..
Aslaaağ olmaz tamam mı ksjsjs
Tamam, sen bilirsin sjxnnx
Bazen olur öyle şeyler
Magnezyum kullan