Kişilik & Karakter Duygularını dışa mı vurursun, içinde mi yaşarsın? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Keyifli geceler.. #smell Duygularını dışa mı vurursun, içinde mi yaşarsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Duygularımı içimde yaşamam. Ne yaşıyorsam hissediyorsam etrafımdakiler hisseder. Üzgünken mutluyken maske filan takmam ve kendimi hislerimi saklama gereği duymuyorum. Maskelerle işim yok... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 159,5b cevap paylaştı. Ben dışa vurmadan rahat edemem ama bazen de içime atıyorum. anlatacak biri olmayınca ya da kimse anlamayınca. Keyifli geceler.. ✨ 1 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Hassas olanlar içerde, çelik gibi sağlam olanlar dışarda 😀 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Çoğu içimde yüzde kırk kadar dışında yaşayan biriyim 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Dışa vururum bam güm bam güm 😃 1 0 Yorumla
s 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Duruma ortama göre değişiyor. 1 0 Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 631 cevap paylaştı. Cok iyi cümleler ile ve konusmalarla disa vurmaktan daha agir zayiat veriyorum... 1 0 Yorumla
AlmanPrens Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Belli etmekten çekinmemama çok da dışarı vurmayı tercih etmeadı üstü içindeki duygular içeride olmasının bir manası olması lazım 1 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Saklamam gerektiğini, yansıtmamın doğru olmadığını, anlamsız olduğunu düşünüyorsam çokta güzel saklarım.. ama diger türlü sonuna kadar hissettiririm.. 1 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ben her zaman dışa vurup karşımdaki kişiye hissettiren birisiyim fakat yaşadığım kötü şeyleri de içime atan birisiyim. 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Duygularımı dışa vururum ve uykumun içinde öldürmeye çalışırım Kalan duygular benimdir 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Önce bir süre içimde yaşıyorum daha sonra dışarı vurmaya başlıyorum. Önce duyguya bir alışmam lazım sanırım 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. İçimde yaşarım daha çok, ama birisi sorduğunda da söylerim "ben böyle böyle yaşarım" diyorum insanlar beni dinlemeyi seviyor bende onları 😊 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İçimde yaşadıklarım illaki vardır dışa vuruşlarım dışarda bırakışlarım gibi 2 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Önce içimde yaşarım sonra dışarı vururum. Ama hemen yansıtmam. 2 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İçimde yaşarım, moralim bozuksa dışa vurarak başkalarını üzmenin bı mânası yok 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kızgınlık versa dışa yansıtırım. Onun dışında genelde içimde… 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Duygularımı içe atarım.. bazen güvendiğim, sevdiğim kişiye anlatır rahatlarım. 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl En çok yaptığım hata olabilir duygularımı yansıtmak. Odun gibi olsam daha mutlu olurdum. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel duygularımı dışa vururum ama sinirli isem sevmiyorsam o kişiyi belli etmemeye çalışırım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Duruma göre değişir olması gereken kadar yansıtılır 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Dışa vururum içimde dert olacağına millete dert olsun. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Duygularım genellikle ses tonu, jest, mimik, hâl ve hareketlerime yansır. 1 0 Yorumla
jackdaniels24 Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. Duygularımı dışa vururm ama sadece tanıdığım kişilere 😒 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. İçimde yaşadığimda oldu, dışa vurduğumda. 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 42 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. her şey yüzümden sesimden belli olur. Dışa vururum 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı. İçimde yaşıyorum disa vurmam 1 0 Yorumla
aklımmkarışık Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 43% 1 yıl İçimde kalıp dert olacağına dışıma vururum 1 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 929 cevap paylaştı. %90 içimde yaşarım 😌 1 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı. Dışa vururum her duygumu belli ederim 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 101 , eic 44% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Herkese vurmam secıcıyımdır:D 1 0 Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 88% 1 yıl anlaşılamayacağım konularda içime atarım 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 32% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Psikolocime bağlı olaraktan değişebilir 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 36,8b cevap paylaştı. Duygularımı yansıtırım 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 42 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. İçimde yaşarım 1 0 Yorumla
19yaşındaergen Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. içimde yaşarım 1 0 Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 100 , eic 83% 1 yıl Bi düşünmem lazim 1 1 Yorumla Masteɾ 1 yıl Cevap veriyorum duygularimi belli etmem o konuda cok iyimdir Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Icimde yaşarım 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 83% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Genelde yansıtmam 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 40 , eic 82% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. İçimde yaşarım 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. dışa vururum 1 0 Yorumla
Yalınaşk Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 75% 1 yıl Bazen dışa vururum💔 1 1 Yorumla Yalınaşk 1 yıl Tesk. edrm.💖 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Duygularımı içimde yaşamam. Ne yaşıyorsam hissediyorsam etrafımdakiler hisseder. Üzgünken mutluyken maske filan takmam ve kendimi hislerimi saklama gereği duymuyorum. Maskelerle işim yok...
Ben dışa vurmadan rahat edemem ama bazen de içime atıyorum. anlatacak biri olmayınca ya da kimse anlamayınca. Keyifli geceler.. ✨
Hassas olanlar içerde, çelik gibi sağlam olanlar dışarda 😀
Çoğu içimde yüzde kırk kadar dışında yaşayan biriyim
Dışa vururum bam güm bam güm 😃
Duruma ortama göre değişiyor.
Cok iyi cümleler ile ve konusmalarla disa vurmaktan daha agir zayiat veriyorum...
Belli etmekten çekinmem
ama çok da dışarı vurmayı tercih etme
adı üstü içindeki duygular içeride olmasının bir manası olması lazım
Saklamam gerektiğini, yansıtmamın doğru olmadığını, anlamsız olduğunu düşünüyorsam çokta güzel saklarım.. ama diger türlü sonuna kadar hissettiririm..
Ben her zaman dışa vurup karşımdaki kişiye hissettiren birisiyim fakat yaşadığım kötü şeyleri de içime atan birisiyim.
Duygularımı dışa vururum ve uykumun içinde öldürmeye çalışırım
Kalan duygular benimdir
Önce bir süre içimde yaşıyorum daha sonra dışarı vurmaya başlıyorum. Önce duyguya bir alışmam lazım sanırım
İçimde yaşarım daha çok, ama birisi sorduğunda da söylerim "ben böyle böyle yaşarım" diyorum insanlar beni dinlemeyi seviyor bende onları 😊
İçimde yaşadıklarım illaki vardır dışa vuruşlarım dışarda bırakışlarım gibi
Önce içimde yaşarım sonra dışarı vururum. Ama hemen yansıtmam.
İçimde yaşarım, moralim bozuksa dışa vurarak başkalarını üzmenin bı mânası yok
Kızgınlık versa dışa yansıtırım. Onun dışında genelde içimde…
Duygularımı içe atarım.. bazen güvendiğim, sevdiğim kişiye anlatır rahatlarım.
En çok yaptığım hata olabilir duygularımı yansıtmak. Odun gibi olsam daha mutlu olurdum.
Güzel duygularımı dışa vururum ama sinirli isem sevmiyorsam o kişiyi belli etmemeye çalışırım
Duruma göre değişir olması gereken kadar yansıtılır
Dışa vururum içimde dert olacağına millete dert olsun.
Duygularım genellikle ses tonu, jest, mimik, hâl ve hareketlerime yansır.
Duygularımı dışa vururm ama sadece tanıdığım kişilere 😒
Genelde içimde yaşarım
Çoğunu dışa vururum. Birkaçı hariç
İçimde yaşadığimda oldu, dışa vurduğumda.
her şey yüzümden sesimden belli olur. Dışa vururum
İçimde yaşıyorum disa vurmam
Dışa vuruyorum ben
İçimde kalıp dert olacağına dışıma vururum
Dısa vururum ama illaki içe patlarım
Odamda dışa vurur, dışarda içe 😅
İçimde yaşarım belli etmem etmiyorum
%90 içimde yaşarım 😌
Nabza göre şerbet
Gerektiği yerde dışa vururum.
Dışa vururum her duygumu belli ederim
Herkese vurmam secıcıyımdır:D