Kişilik & Karakter Olması şart dediğin bir emoji söyle? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor var mı eklenmesi şart bi emoji 😁Sinsi plan yapan emoji 😂 Olması şart dediğin bir emoji söyle? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Öyle bir emojim yok benim :D yani olmasa da olur hepsi ama şu sonsuzluk işareti emojisini çok seviyorum ben ♾️ 0 2 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bu kadar sakin olunmaz 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂😂
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hani şu 🙈🙉🙊 emojiler varya bunların birde uzaylı olanları gelsin #ağzınıkapatanuzaylı# #yüzünükapatanuzaylı# #kafasınınyanlarınıtutanuzaylı# 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ya 🖕 bu var ama nahh da olmalı ya 😂 0 3 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Demi ama haklısın 😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Bazen bu yetersiz kalıyor 😂 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç birisi şart değil ki :d 0 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Var eksikler ya 😂 Yorumla
Anlamiyosunbenisen Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bu 🤭 1 4 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Var zaten 😂Olmayan bir tane söyle 😂 Yorumla Anlamiyosunbenisen +1 yıl Bu emojilere sac gelsin Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂🤣🤣🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hepsi Brad Pitt olur sonra 🤣😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öyle bir emojim yok benim :D yani olmasa da olur hepsi ama şu sonsuzluk işareti emojisini çok seviyorum ben ♾️
Bu kadar sakin olunmaz 😂
😂😂
Hani şu 🙈🙉🙊 emojiler varya bunların birde uzaylı olanları gelsin #ağzınıkapatanuzaylı# #yüzünükapatanuzaylı# #kafasınınyanlarınıtutanuzaylı#
Umurumdışı emojisi 😃
emojilere pala bıyyyık gelsin😜emrin olur aabüüm
Bu 🫠 ya da bu 💅ndjdjddj
Ya 🖕 bu var ama nahh da olmalı ya 😂
😂😂😂😂
Demi ama haklısın 😂
Bazen bu yetersiz kalıyor 😂
Hiç birisi şart değil ki :d
Var eksikler ya 😂
😊👏😇🌹❤️🥹 bunlar olabilir
Bu 🤭
Var zaten 😂