Kafamdaki sorunun şekli bu değildi soru biraz tuhaf mı oldu hala düşünüyorum neys anlayan anladı yalnızlık insanı olanları Mısır piramitlerine hapsediyoruz ücretsiz bir şekilde 🥳🥳sen hangisisin; yalnızlık insanı mı, kalabalık insanı mı?

Kafamdaki sorunun şekli bu değildi soru biraz tuhaf mı oldu hala düşünüyorum neys anlayan anladı yalnızlık insanı olanları Mısır piramitlerine hapsediyoruz ücretsiz bir şekilde 🥳🥳sen hangisisin; yalnızlık insanı mı, kalabalık insanı mı?

Ben çok kalabalık ortamları sevmem samimi olduğum aynı frekansı paylaştığın bir iki tane arkadaşım olsun bana yeter Onun dışında yalnız takılmayı daha çok seviyorum Kendi dünyamda da mutlu olmayı memnun olmayı başarabilen kadınlardan biriyim Yani ne karşı cinse ne de bir hemcinsime ihtiyaç duymam açıkçası boş bir kalabalıkta olmaktansa kaliteli yalnızlığı her zaman kendime layık görürüm.
Ben sevdiklerimin yanındaysam kalabalık değildir onun adı. Mutluluktur, huzurdur. Bu yüzden insan selinden ve anlamsız ruhlardan kaçarım her zaman. Yalnızlığı severim benim tercihim olduğu sürece
İkisi de değil. Yalnız olmayı da sevmem, kalabalık yerlerde olmayı da sevmem. Sevdiğim ( şu an olmayan...) yanımda olsun, ailem yanımda olsun, bir kaç değerli arkadaş yanımda olsun yeter.
Cevap
15Cevap
Eğer ki bahsi geçen kalabalık sevdiğim, hoşsohbetli insanlardan oluşan bir kalabalık ise severim öyle ortamları ama genelde yalnızlık insanıyımdır.
Yalnızlık ömrü kısaltıyormuş yeni öğrendim. Gerçekten öyleyse benim ömrüm bir hayli kısalmış olmalı.
İkisi de değilim ki. Çok yalnız kalırsam sıkılırım, çok insanın içinde kalırsam yine sıkılırım.
Yalnızlığı seviyorum ama insanlar da çevremden eksik olmuyor.
Bazen yalnızlıktan aşırı keyif alırım fakat çoğunlukla kalabalıktan keyif alıyorum.
genelde yalnız takılırım ancak sevdiğim insanlarla vakit geçirmeyi de severim
Yanlızlık insanıyım ama bir iki dost bana iyi gelebilir
Yalnızlığı daha çok severim
Yalnızlıktan keyif alan bir karakterim lakin nadirde olsa kalabalıktan da haz ediyorum..
kalabalık insanıyım regl dönemlerimde odama çekiliyorum ama djjd
yalnızlıktan hiç haz etmem
Sataşalım o zaman sana. Gör bakayım bide benim kalabalığımı 😎😂
Olmaz ben asıl böyle diyenlere daha çok sataşiyorum. Bi tane domestos reklamı vardı hatirlarsin belki orada animasyon bir mikrop figürü etrafa "kötüyüm ben kötüyüm herkesi hasta ederim" diyordu. Heh işte bende deliyim ben deliyim herkese sataşır delirtirim diyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=DeXA9U43ERQ
busun sen o zaman
Ay koptum😂😂
Yalnızlık. Kalabalık beni boğuyor bunalıyorum Sabri sıkılıyorum
Yalnızlık
Aklıma takılan, aklımda olan insanım
Kalabalık içindeki yalnızlık 🤣🤣
Yalnızkık bende alışkanlık oldu
Somone asosyal problems
Yanlızlık iyidir..
yalnızlık
Yalnızlık