İlk evlendigim yıllarda çok aşırı zayıftım bana sen çocukta doğuramazsın nerende çocuk duracak senin filan derlerdi 😂 şimdi boyum kadar iki tane dünya tatlısı evladım var doğurdukta büyüttükte
Çoğu şeyi yaptım. Hırslı bir kadınımdır onların yapamazsın deyişi beni daha çok tahrik etti ve başardım. Babalar sözünü tutar Hasımlar lafını yutar Bizimle oynama kumar Bi' anda gelir ve bozar 🎶
Galiba tek başarım kavanoz kapağını açmak oldu gvbhvcg en son ona yapamazsın dediler bende 🤨 öyle mi dersin adlı bu bakışımı atıp açtım ve böyle baktım 😏
Bi kere 20. Kattan intihar etmeyi düşünüyodum sonra ilgi çekemye çalisiyosun veya yapamassin dediler
Atladim hafizami kaybettim 2 yil önce oldu bu 2 yildir yaşadiklarimi hatirliyorum ve şunu fark ettim bana kimse yazmadi hiç arladasim yokmuş ne bir sev ne bir arkadas
Deniz manzaralı bir bank şart olmuş 😃😃 ben bu sene kpss kasıp atanmak istiyorum kendimi paramı kazanayım yeniden okumaya yüreğim yetecek gibi değil size de tavsiye edeyim jxdjdjd
Ben giyinmeyi v. s çok seviyorum herkes moda tasarımcısı ol diyordu. Annemin el yeteneği var benim çizimim iyi ben model çıkarırım sen dikersin ben satarım diyorum bi tamam diyor sonra vazgeçiyor 😂
Sen yapamazsın gibisinden şeyler pek duymadım da duysam da bunları yapmak için gram çabalamam başkasının söylemleriyle bir şey yapmaya başarmaya çalışmam başarma isteğim kendi iç motivasyonumdan gelir.