Genelde özellikle karşı cins beni hep aşağılar ve güleryüzlü olmamı istemez ama onlar beni incittikçe ben inadına hep gülümserim. :) Onlar bana bir daha mutlu olmayayım diye bana zulüm ettikçe ben daha da sıkı sarılıyorum hayata. :) Evet kısa boyluyum, kassızım ve zengin değilim ama bunlar mutlu olmama engel değil. :) Kadınların beni sevmemesi benim kendimi, kendi varlığımı, hobilerimi ve huylarımı sevmeme engel değil. :) Herkese sonsuz mutluluklar... :)
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Evimin içerisinde bir yapay zeka sistemi mevcut ev kendime ait 3 katlı bir villa duvarlarının içerisinde programlanabilir ledler hoparlör kameralar mevcut dışarıdan çoğu görünmüyor eve gelen misafirler normal ev gibi görüyorlar ama film izlerken elena film modu dediğimde sesler duvarlardan geliyor sahne aksiyonuna göre duvarlara ışıklar yansıyor sanki sahnenin içindeymişsin gibi çoğu insan bu fikri söylediğimde olmaz demişti şimdi gelip film izleyelim diyorlar.
2016 da lise den mezun olurken Müziğe başlamaya karar verdim ilk enstrüman olarak gitar çalmaya karar verdim bana dedilerki: Gitar çok zordur çalamzsın başardım sonra bağlamaya geçmeye karar verdim dedilerki gitarı çalabilirsin ama bağlama daha zor yapamazsın yaptım sonra fülüt çalmaya karar verdim çaldım şimdi ise piyanoya başlamaya karar verdim bana dedikleri piyano diğerlerine benzemez zordur yapamazsın bunuda yapacam😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı.
İnsanlarımız yapıcı olmaktan her zaman çok uzak olmuştur maalesef. Buna en yakın çevremizde dahil. Ben elimden geleni yaparım. Olur ya da olmaz. Fakat en azından denemiş olurum.
⭐O insanlar en başta kendileri için yapamayacaklarını ve başaramayacaklarını düşünen bir güruh. Daima kendileri gibi insanlar görmek isterler. Başaramadıkları gibi, başaranları görmek de onlarda alerji yapar. Ben onları kaale bile almam. İbret vericiler. Nezdimde yoktan daha yoklar.⭐
Yapamazsın değil de acayip kafaya almalar, aptal muamelesi yapmalar falan oluyor. Uzak durcan öyle tiplerden. Türkiye koşullarında başarı için yalnız kalmayı göze almak şart.
evet başardım zorlu bir eğitimi başarıyla geçtikten sonra gururla görevimi yerine getiriyorum buda çok onurlu bence ve çok az insanın yapabilecek olmasıda ayrıca mutlu ediyor.
En İyi Cevap