İnsanların "sen yaparsın" gibi söylemleri motive etsede buna ihtiyaç duymadan yürümek gerek o yolda. Ya da "sen yapmazsın" kelimesinin modumuzu düşürmesine izin vermeden...

Genelde yapıp yapmayacağım şeyleri kendim belirlerim, insanlara da sormam. Sormadığım halde fikir beyan ediyorlarsa da, üstelik bu olumsuzsa eğer bir o kadar sert bir tepkiyle karşılaşabilirler. Bu tarz durumlardan hoşlanmıyorum ve sinirimi bozmak dışında zerre bir etkisi olmaz bende. Sonuç değişmez, ben yine yoluma odaklı devam ederim, belki başarırım belki başaramam…
Bunun çokta bir önemi yok gözümde, gerekli gayreti fazlasıyla göstermiş oluyorum genelde, bu yüzden o süreçte ki tavırım önemli kendimce. Her istenen şeyin olmadığınında bilincindeyim…
Selamlar,
Evet yapamam falan diyormuşum :D Hayır aksine insanların söylediğini çok fazla umursamam. İnsanın kendi ailesinin içinde bile başaralı olmasını istemeyen bir kitle olabiliyor. O yüzden çok fazla bu tür laflara takılmıyorum.
Hatta inadına başarılı olmaz için daha fazla emek sarf ediyorum ki kendilerine bakıp belki utanırlar diye. Sonuç değişir evet pozitif yönde değişir. Herkes her şeyi söyleme hakkını buluyor kendinde. İnsanlara kulak asar ve bizi aşağıya çekmelerine izin verirsek işimi var.
Cevap
10Cevap
Hayır sonuç değişmez, ki gel gelelim insanlar bana hiç bir zaman “bunu yapamazsın sen” demedi, şöyle bi düşündüm de :D onlarda bendeki cevheri görüyorsa demek, daha çok “sen yaparsın” duyuyorum. Kimse hayatıma, aldığım kararlara, yapabildiklerime yapmak istediklerime veya yapamadıklarıma karışamaz, hiç bir Allah’ın kuluna o lüksü tanımam. “Ay o da ne ki, ben daha iyisini yaparım” diyenler olacaktır :D “yap da görelim” der geçerim. Bir kere yaşıyorum bu hayatı, kimse için de yaşamıyorum, sadece ben ve kendim 😌💅

Yeap aynen ondan 💪
Selam.. İnsanların ne dediği, neden dediği, ne düşündüğü benim zerre kadar umurumda olmaz.. Beni alakadar eden sadece bana değer veren ve benim de değer verdiğim insanların fikirleridir.. Herkesi dinler yine kendi bildiğimi okurum.. Keyifli geceler..
Neden yapamazsın dediğini az çok anlıyorum zaten çekememezliğinden. Maalesef hayatımızda bu tip negatif insanlar karşımıza çıkıyor. Ve insanların aklını öyle bir çeliyor ki o direnci göstermeyip evet ben bunu yapamam diyerek pes ediyor. Aslında kendine güvenen insan bunu yapmaz "yav he he" der yoluna devam eder. İşte altın kural bu "yav he he"
Babam hep “senden bi b*k olmaz sen okumazsın” derdi her hobime laf ederdi. 4 yıllık bir yer kazan koç kesicem dedi kestirdim. Hayatta her zamn yapamazsın diyen olur bu en yakınınız bile olabilir. Asıl önemli olan bu yapamazsınların modunuzu düşürmesinden çok sizi daha hırslı yapmasını sağlamanızdır bence.
Ben zaten neyi yapıp neyi yapamayacağımı biliyorum. Bunu bir başkasının demesi sonucu değiştirmez. Ben "istersem" yaparım.
Yapamayacağım bir şeyse zaten yapmak istemem ama yapmak istediğimde de kimse durduramaz aksini düşünenlerin gözündeki o hayal kırıklığı bana yetiyor 😄
Gözlüklerini tak 😎
Takayım 😎
Daha motive bir şekilde gider o yapamazsın dedikleri şeyi yaparım. Daha da motive olurum. Bu durum hiç değişmedi. Hiçbir zaman da vazgeçen bir insan olmadım.
Yanımda kaç kişinin durduğu önemli değil, önemli olan beni kaç kişi durdurabilecek 😄
Senin iyiliğini isteyen yakınların bile bu hataya düşebiliyor bazen. Herhangi bir insan bir şeyi başarmışsa bunu ''her insan'' yapabilir. Mücadele, çok çalışmak ve sabırdır bazen ihtiyacın olan
Yapamazsin derlerse kesin yaparim. Inatlasirim cunku elimden geleni yaparim yapamazsin dedikleri seyi basarmak icin.
Gaza hiç gelmiyorum. Bir defa yemek konusunda yaptım ve kazanmıştım. İki metre karda dağa tırmanmıştım. 😃 Gençtik tabi o zamanlar.
Yapamazsın diyenleri şu hayatımda umruma bile almadım. Eğer gerçekten inanıyorsam yaptım. Yani kendine inancın varsa kulaklarını tıka yoluna devam et.
kesinllikle değişiyor sonra ne mi oluyor yapamazsın diyenler vaay hayırlı olsun başardın diyorlar 💫💭
Evet haklısın yapmam diyorum gerçekten yapamayacağım bir şey ise. Eğer değilse de yapıp gösteriyorum nasıl yapıldığını.
yoo banane ne düşünmüşler yapacaksam bir kişinin ne düşündüğü önemli o da canım ben
Değişmez, ben o bir şeyi çok güzel elde ederken uzaktan sadece izlerler.
değişir inadına yaparım ve mükemmel bir şekilde yaparım
Insanlar bana sen yaparsin dediginde bende o istek gidiyor... yapamazsin dediklerinde o icimdeki hirs fena oluyor ve yapabildigimi illa gosteririm...
Hirs var ama tembellikte var sanirim 😃
Boş yaparlar öyle bir şey derlerse ben istersem başarırım...
Benim için değişmez. Hayatımı onlar için yönetemem sonuçta
Keyfime kalmış yapmak istemiyorsam yapamam zaten
Değişmez çünkü kimin ne dediği umrumda değil yine kendi bildiğimi yaparım
Ben bildigimi okuyan bi karekter oldugum icin tamamen vakit kaybi karsi taraflar icin
Yapamıyorum nfnjf haklılar
Hahaha 😂
Diyemezler ve de dedirtmem
Yaparım
Kimse bana öyle demez beni iyi tanıyorlar çünkü
Fazla takmam, bildiğimi okurum
Benim lügatımda yapamazsın diye bir kelime yok
Daha çok olumlu anlamda değişir
ben genwlde inatlaşırım damarıma basılırsa...
Değişir ve nazar değdirirler
Hiç takmam insanları
Değişir
Değişmez😊
Yapamıyorum
Değişmez yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?