Genel olarak söylemek gerekirse insanlara güvenerek adım atmak benim en kırıldığım noktaydı sanırım

Genel olarak söylemek gerekirse insanlara güvenerek adım atmak benim en kırıldığım noktaydı sanırım

Benim düşmanlarım var ve tabiki kızın yaptıkları koydu inadına hemde sonra kuzenin hala benimle uğraşması sorun ilk olaydaki bir kere yaşattı yine gördüm bir şey dedi bu kadar kuzenin arkadaşı iki kere denedi arkadaşın eşi kötü şeyler yaşattı kız kuzen yaşattı
Hayatın adaletsiz olması diyebilirim.. çünkü beklentilerim ya da hayallerim ile şu an yaşadığım hayat çok farklı. ama sabretmek lazım :)
Teşekkür ederim :)
Haketmeyecek insanlara gereğinden fazla değer vermek
Cevap
8Cevap
Ben kolay kolay herkese değer verip, önemsemem. Bunları yaptığım kişilerden de tam aksini görmek beni üzüyor şahsen.
Birçok zaman, birçok yerden kırıldım. Şurası diyemem özellikle.
Dinlenmemeye, anlaşılmamaya, önyargılı olunmasına, bana haksızlık yapılmasına basit de olsa çok kırılıyorum..
Beklentilerim.. Beni bir dağın zirvesine çıkarıp orada ayağımı kaydıran buz yine bana ait.. Beklentilerim yüzünden oluyor başıma gelen her şey
Affedemediğim bir kırgınlığım yok. Temkinliyim artık.
Bir çok şey yaparsun görülmez umursamanda koyar insana
İnsanların yalan dolan ve dümen içerisinde olması
Güvenimin ve iyi niyetimin hep karşılıksız kalması.
Ya kırılmak dan ziyade fazla değer verince karşılığını göremeyince kırılıyor insan Aslin da kendi hatası kimsenin değil.
Beni kolay kolay kimse kıramaz
Aileme çok kırıldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?