Kişilik & Karakter En Kırıldığınız An Hangisiydi? minnms Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir dönem kendini salan sevgilim dermanı sigara içmede zannediyordu. Yemek yemiyordu, çok az uyuyordu ve sigara içiyordu. Onu iyiliği için uyardığımda da sonuç beni şaşırtmıştı. En Kırıldığınız An Hangisiydi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayatın her anı diyebilirim.. özellikle de hayallerimin gerçek olmayacağını anladığım zaman ve yalnız kaldığım zaman 1 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Üzüldüğünüzde sigara içmiyorsanız nasıl üzülmeyin bebeğem 😏 0 0 Yorumla
Qquantum Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Çoğu kez kırıldım ama hep ayağa kalkıp devam etmeyi bildim bilirimde. 1 0 Yorumla
Yellowtulip Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Verdiğin değeri sevgiyi anlamamış mal 0 2 Yorumla minnms +1 yıl İnsan üzülüyor ama yapacak bir şey yok. Engelledim Yorumla Yellowtulip +1 yıl Hızlı oldu ama iyi yapmışsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayatın her anı diyebilirim.. özellikle de hayallerimin gerçek olmayacağını anladığım zaman ve yalnız kaldığım zaman
Üzüldüğünüzde sigara içmiyorsanız nasıl üzülmeyin bebeğem 😏
Çoğu kez kırıldım ama hep ayağa kalkıp devam etmeyi bildim bilirimde.
Verdiğin değeri sevgiyi anlamamış mal
İnsan üzülüyor ama yapacak bir şey yok. Engelledim
Hızlı oldu ama iyi yapmışsın
Burada sınıf ögretmeni vardı 37 o gitti o zaman çok üzüldüm
Hergün