Gönlüm en çok, değer verdiğim insanların kalbime dokunmadan söyledikleri ya da yaptıkları şeylere kırılır. Hele ki, yanlış anlaşılmalar ya da dikkatsizlikler yüzünden birbirimizi üzmek hiç hoşuma gitmez. Alıngan bir yapım olduğu doğru, çünkü kendimi kolayca incitilmiş hissedebiliyorum. Ama bu, insanların kasıtlı olarak kırıcı oldukları anlamına gelmez; bazen sadece düşünmeden yaptıkları şeyler canımı sıkabiliyor. Yine de, zamanla affedebilmek ve anlamaya çalışmak gerektiğini öğrendim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gönül umduğuna küser. Bu sebeple sanırım sitem sevgiden doğuyor.
23 Yorumla- 1 ay
Sitem sevgiden mi doğar öğrenelim iznin olursa🦋🙏🏻
- 1 ay
Teşekkürler 🎈🦋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- 1 ay
Hainliğe, yalana, idare edilmeye, hırsızlığa kırılır, fakat kırılırsa kırılmakla kalmaz, intikam da alır gönlüm. Kolay kolay affetmem kimseyi.
10 Yorumla - s1 ay
Beni benden başka kırabilen olmaz. Onu başarabilen de ben müsaade ettiğim için başarıyordur.
10 Yorumla - s1 ay
Değer verdiğim, sevdiklerimin kırıcı söz ve davranışları.
10 Yorumla - u1 ay
emek karşılığı alamazsam
10 Yorumla Doğruyu anlatmaya çalışmama rağmen bilerek yanlış anlaşılmak
Uzun süre ilgisiz kalmak
Sevdiğiniz kişiden gelen sebepsiz ve anlamsız tepkiler
Değer verilen biri tarafından aşağılanmak hor görülmek, alay edilmek20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı. Bizim gönlümüz kırılacagi kadar kırıldı.
Bundan sonrasi çok zor 😂10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Güvenimin boşa çıkması veya zannettiğim kadar önemsenmediğimi görmek
10 YorumlaKolay kırılmam, benim için baya önemli olmalı o kişi ve öyle olan sayılı kişi var hayatımda
10 Yorumla- 1 ay
Bazen küçük şeylere bile kırılır bazen de ne yapsan kırılmaz yani ruh halime bağlı 😂
10 Yorumla - 1 ay
Benim ki kırılmıyor artık..
Hatta görüp duyduklarım sayesinde bir kat daha duvar örüyorum..10 Yorumla - 1 ay
Verdiğim emeğin, gururlandıracak bir geri dönüşü olmayışı.
10 Yorumla - 1 ay
Kırılgan yapım yok sinrgenim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevdiğim insanların kırıcı sözleri ve beklenmedik davranışları beni kırar
00 Yorumla- 28 gü
Değer verdiğim insanların tutarsız tavırlarına
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevdigim birinin kırıcı sözü kolay kırılmam ama kıranda biz müsade verdiğimz kırıyor
00 YorumlaTanımaya çalıştığım insanların tanıdıkça başka birine dönüşmesi
10 Yorumla- 29 gü
Canımdan dünyadan herşeyden çok sevdigime
10 Yorumla - 1 ay
Kalbim yok ki kırılsın
10 Yorumla - 1 ay
Sevdiklerimin kötülüklerine
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değer verip verip vefasızlık bulunca kırılır..
10 Yorumla- 1 ay
sevdiğim biri tarafından takılmamak
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sıradanlaşmaya, değersiz görülmeye
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yakınlarından gelen kalp kıran sözlere
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 830 cevap paylaştı. Değer verdiğim insanlarin hareketlerine
10 Yorumla- 1 ay
Aslında en değer verilmemesi gerekenlermiş onlar
10 Yorumla - 1 ay
Kırgınlık yaşamıyorum artık
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Anlayışsız ve vefasız kimselere
10 YorumlaAynen değer verdiğim ve sevdiğim kişiden bir çift söz hiç beklemediğim anda
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Değersiz hissetmek ve nankörlük
10 Yorumla- 29 gü
İlgisiz
10 Yorumla - 1 ay
Kırılmaz çık da tirt
10 Yorumla - 1 ay
Umduğumu bulamazsam
10 Yorumla Pek kırılmaz..
10 Yorumla- 1 ay
Bi insana verdiğiniz değerin karşiliğini görmemeye
10 Yorumla - 1 ay
İnsanlara.
10 Yorumla - 1 ay