Bide kanala abone olmayı 🦅
Üni okumayan biriyle evlenir miydiniz? Senlik mi?
Bide kanala abone olmayı 🦅

Benim okuduklarım bize yeterdi … sorun olmazdı 😎
Sizlik mi böyle bir durum? Size göre önemli mi?
#Senlikmi
Önemli olan üniversite okuyup- okumaması değil, kendini geliştirmiş olması önemli. Sokakta üniversite okumuş çok insan var ama birçoğu kendisini geliştirmemiştir. Aynı şekilde üniversite okumayan insan sayısı da çok ama onlarında birçoğu üniversite okumuşlardan daha çok kendilerini geliştiriyorlar. Kendini geliştirmiş iyi bir işi olduktan sonra üniversitenin önemi yok.
Hayatım boyunca hep başarılı bir öğrenciydim şu anda iyi bir okulda eğitim alıyorum ama okulu bırakma kararı verdim üniversitede okumak her şey demek değil 3 yıl boyunca okudum ben şu an bırakıyorum başka bir iş yapacağım ama üniversitede öyle tipler tanıdım ki hiçbir önemi yok gerçekten
Karakter eğitimi şart … dimi
Ahlak ve karakter
Cevap
3Cevap
Evet ben evlenirdim çünkü benim için aşk daha önemli ve karakter daha önemli.. üniversite okuması zorunluluk değil
Üniversite önemli değil ha okumuş olması onu karakter sahibi yapmaz ama yinede bilgili olması şart. Cahil bi adamla no ☝️. Davul bile dengi dengine
Üniversite okumayıp ama kariyerinde de başarılı olabilir insan. Karakter ve eğitim olarakta geliştirebilir kendini. Olurum.
Zamanında çok sevdim de bazı şeyler denk olmalıymis zaman geçtikçe anladım
yatağın üstünde benimle şöyle çocuklar gibi şen hoplayıp ziplayacak bir adam isterdim.. gerisi teferruat olurdu..
Çalışmayan bir erkek düşünemiyorum
olabilir neden olmasın
Kııooo
? 5 dil biliyorum bunu anlamadım 😂
Farketmez benim için
Anladım dndbsb
Eldoofofoeoeofogoıfıeowooow
Bu ne demek şimdi 😅 tercüme lütfen dndndj
Yalancı insan çoğaldı bence
Bence herkes yalancı oldu…
Doğru olduğum için gerçek olamaz tepkileri çok yaşadım
İnsan kızıyor biraz ama sonra bakıyorsun millet haklı … herkes yalancı… normal
Yani biraz mutlu olunca hemen üzülüyorlar
Nasıl mesela
Yani sen kimse için special olmuyorsun hep olsana olur olmasa da böyle olunca hiçbir şey olmana gerek yok diyorsun
Kesinlikle öyle ama çok değer verildiği zaman hani dünyadaki tek kadınmış gibi hissettirdiği zaman da…
Kızlar sanki yanlış anlıyor … belki soecial hissetsem o erkeği değersiz görürsün … değer verdiği için istemezsin
Kaçan kovalanır … umursamaz cool sayılır beni takip et profilime bak masal var orada bunla ilgili tatlı ben yazdım
Evlenirim tabii
Evlenirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?