Bildiğim en net hatam bu.. Bazen bunu o kadar abartıyorum ki, atı arpadan çatlatıyorum.. 😂😂

Bildiğim en net hatam bu.. Bazen bunu o kadar abartıyorum ki, atı arpadan çatlatıyorum.. 😂😂

Ben değer verdiğim insana her azman ihtiyaç duyarım.. çünkü sevdiğim için o insan benim açımdan özeldir.. ama bazıları var ki verdiğimiz değer bilmiyor maalesef
İnsan sosyal varlık, duygusal yatırım yapıp değer verebileceğin bir kimse aramak zaten dürtü ile olan bir şey, arkadaş veya eş olsun. Bu yatırımlar doğru yapıldığında zaten ileride kişiye büyük getirisi olur iyi ve kötü zamanlarında.
İnsan olarak güzel şeyler paylaşabileceğimiz birilerine ihtiyaç duyarız. Değer vermek kadar değer görmekte önemli. Birisinin ötekinden eksik kalır yanı olursa. O zaman hiçbir tadı tuzu olmaz yaşadıklarımızın.
Rica ederim..
İnsan bir şeylere değer vermek, sahiplenmek istiyor. Bu biraz da yaşam amacı arayışından doğuyor. Bu yüzden evcil hayvan sahipleniliyor, ya da yeni tanışılan ne olduğu belirsiz insanlara anlam yükleniliyor.
Teşekkür ederim 💕
Rica ederim 🌺
Cevap
5Cevap
Kedilerim olduğundan beri kimseye ihtiyaç duymadım 😃
karşılığında değer görmüyorsam o insanın anlamı yok ki. bence bu ihtiyaç meselsi de değil. bir şekilde değerli oluyor sizin için yaptıklarıyla
Bir yerden sonra dost oluyorsun zaten şayet değerinin kıymetini bilirse. İhtiyaç duyulur öyle insanlara. Her anlamda.
insaların büyük bir kısmı işine geldiği gibi hele bi bam teline dokun bakalım
Sevmekten değer vermekten o kadar usandım ki ihtiyacım olduğunu hissetmiyorum
Acil ihtiyaçtan dedikleri bu olsa gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?