Kendi başınıza düştüğünüz yerden kalkmak için çabalar mısınız, yoksa yardım gelmesini mi beklersiniz?

Kendi başınıza düştüğünüz yerden kalkmak için çabalar mısınız, yoksa yardım gelmesini mi beklersiniz?

Ben düştüğüm gibi kalkarım her zaman için.. çünkü destekçim olmadı.. geçmişte hep beklerdim.. yani yanımda birisi olsun ama insan yanında kimse olmadığı zaman anlıyor gerçek hayatın nasıl olduğunu
Destekçi şart değil. Ben düştüğüm yerden kendim de kalkabilirim. Birine ihtiyaç duymam. Ha kaldırmak isteyen olursa da geri çevirmem. Boş yere niye yorayım kendimi. Tutup kaldırsınlar zahmet olmazsa :))
Teveccühünüz efendim :))
Aslında destek olsa ayağı kalkmak her zaman daha kolaydır. Ama insan düştüğü zaman kendisi kalktığında, en zor olanı başarmış oluyor aslında.. bu yüzden de kalktığı zaman daha güçlü kalkıyor.
Hiç destekçim olmadı, hep bir şekilde kendim kalktım.
Bir rüzgar çıkmasına bağlı 😂😂 zaten kapı bile görmemiş beni 🤧
Teşekkürlerrrr reissss 😛😂😂😂
Cevap
12Cevap
Kendim kalkarım genelde. Destek beklemiyorum ya kimseden bana saçma geliyor
Kendim kalkarım ama hemen değil
Zamanında çok düştük. Hepsinde geri kalkmayı bildim. Yine kimseye ihtiyaç duymam. Düştüğüm gibi kalkarım. Aklıma "Ula ben yere düşerken kaldırmadıysalarsa ben yere düşerken de beni tutmasınlar" diyen abla geldi nedense :D
Düşerim, kalkarım kimseye ihtiyaç duymam kolay kolay. Kendi başımın çaresine bakmayı tercih ederim genelde.
Hep kendim kalktım hep ama
belki de bu yanlış hep kendin kalkınca güçleniyorsun ama belki bazen de insanlara fırsat vermek gerek… yoksa kendi kalkar diyorlar 😁💪🏼
Tek başıma kalkamadığım zaman olmadı, destek almak pek yapımda yok. Kendi başıma çözmek, ayağa kalkmak her zaman daha kolay olmuştur.
🙏
Düştüğüm gibi yatarım jcbdjf
Şükür kalktık hepsinden kimseyi beklemedim ama desteğe gelenlerinde eli hep uzanmıştı.
Ağzında bal olan arının totosunda iğnesi olur😄
Kendi başıma kalkarım ama biri el atsa fena olmuyo bu kesin.
Yani reddetmem tabi destek iyidir. Mutluluk paylaştıkça çoğalır hüzün paylaştıkça azalır. Bu yüzden paylaşacak biri varsa reddetmek olmaz.
Her zaman kendi başımın çaresine kendim bakarım. Kendim düştüğüme göre, kendi başıma da kalkmalıyım. Destek beklersem ya destek gelmezsei ne yaparım mantığı ile, kısacası her zaman kendi göbeğimi kendim keserim.
Ortalığın anasını ağlatır yinede kimseden el uzansın diye beklemem
Kimseye fark ettirmeden kendi kendime kalktığım da çok olmuştur. Fakat ara sıra da insana bir destekçi gerekiyor. İstisnasız herkesin de destekçiyle ayağa kalktığı dönemleri vardır.
Sürekli kendim kalkarım zaten ama bir kez olsa birisi beni kaldırsa diye düşünürüm.
Yardim istemem. Kendim uzun sürse de bir şekilde kalkarım.
Kendi başıma kalkarım, destekçi olmasına alışkın değilim
Bi süre yuvarlanıyorum öyle hemen kalkmak yok. Sonra durup bi dinlenip doğruluyorum. Kimse de yok çünkü düştüğümü görmelerini istemiyorum
Kalkarım zaten hep böyle desteksiz kalkıyorum
üzerimde çamura saplanmış ellerimin izi , nereye dokunsam bir başka ah
Düştüm kalktım ve düştüm yine kalktım
Yalnız geldik yalnız gidiyık, tek kalkarık
Düştüğüm gibi kalkabilme özelliğim var
Kendi kendimin dermanıyım kimseden medet ummam
Kendim kalkarım bu zamana kadar da hep böyle oldu.
Düştüğümden daha güzel bambaşka kalkarım
Bazen destekçi gerekir
yanımda biri yoksa düşmem :P
düştüğüm gibi kalkarım
Yardım gerekli
Destekçiye ihtiyacım yok çok şükür
kalkarım, kimseye gerek yok
Daha hırslı kalkarım
Fıtık var
Hiç düşmedim
kalkarım sıkıntı yok
Elbet kalkarım