Diğer Sahura zorlanarak mı kalkıyorsunuz? sevdayadahilmiyiz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Hep öyleyim Güncellemeler1 yıl Teşekkürler Sahura zorlanarak mı kalkıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. uyumuyorum hiç 0 0 Yorumla
bellominati Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Uyumadıgın ıcın zorlanmıyorum ama son uc gundur gun ıcınde asırı bır bas agrısı cekıyorum uslanır mıyım? Asla 0 0 Yorumla
HEFTALIT Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hayır normalde de erken uyuduğum için zorlanmiyorum 0 0 Yorumla
zıkkımus Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bir anlık istek ve hevesle kalkarsan hemen kendine gelirsin. 0 0 Yorumla
Semih_ngs Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Sahurdan sonra işe zorlanarak gidiyorum. O zaman şok zor 0 0 Yorumla
MerhabaUzayli Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl hayır sahurumu erkenden yapıp uykum gelince yatıyorum 0 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 599 cevap paylaştı. Uykuyu sevmeyen biri için pek zor bir şey olmuyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl hiç bşey için seni zorlamamak gerek. zorlanmak sana göre değil:))) 0 16 Yorumla sevdayadahilmiyiz 1 yıl Tamam amca Yorumla Cevap sahibi 1 yıl amcamı 😂tamammı? Yorumla sevdayadahilmiyiz 1 yıl Emmi he Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ahahah.. sana türbanını çıkarmadan diz çöktürme işlemi yapmadı kimse sanırım. yaşım daha 34 Yorumla sevdayadahilmiyiz 1 yıl Emmi tm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl zorlarım bak😂bastırırım nefes alamaSın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ama çokta güzel hatunsun hee. genç olaydım kaçırmazdım seni bi 7 yıl falan Yorumla sevdayadahilmiyiz 1 yıl Tem emmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl komik olma işte emmi memmi... güzelsin.. ama ben sana kıyardım:))) Yorumla sevdayadahilmiyiz 1 yıl Tem emmii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ahahah.. peki 🤷♂️hadi iyi sahurlar. çok yeme. sen yazma ben yazdım bak. tem emmi. Yorumla sevdayadahilmiyiz 1 yıl Temm emmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ısrarla dm'ne yazmıcam merak etme😄 Yorumla sevdayadahilmiyiz 1 yıl tamam. mm. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sitenin nöbetçi t ssskgeçeni sensin bu gece. hadi sana iyi bir gün dilerim aw Yorumla sevdayadahilmiyiz 1 yıl T. m. mm. Yorumla
Masal63636633 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl İftardan sahura kadar uyumam hatta sabah ezanını beklerim sonra uyurum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. hiç kalkmıyorum kalkmadan tutuyorum 0 0 Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl zorlanmıyorum ama sabah erken kalkmak azor 0 0 Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Evet yaa maleseff. Çalışıyor musun? 0 1 Yorumla sk_34 1 yıl Cevap vermedin Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani biraz zor oluyor 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şimşek gibi kalkıp karnımı doyuruyorum 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece su ve ilacımı içip geri yatıyorum 0 0 Yorumla
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Zaten sahura kadar uyanık kalıyorum 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güzel kalkiyorum 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evettt 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok kolay kalkarım 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sahur yapmıyorum 0 0 Yorumla
CT_____ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 534 cevap paylaştı. Hiç uyumuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
uyumuyorum hiç
Uyumadıgın ıcın zorlanmıyorum ama son uc gundur gun ıcınde asırı bır bas agrısı cekıyorum uslanır mıyım? Asla
Hayır normalde de erken uyuduğum için zorlanmiyorum
Bir anlık istek ve hevesle kalkarsan hemen kendine gelirsin.
Sahurdan sonra işe zorlanarak gidiyorum. O zaman şok zor
hayır sahurumu erkenden yapıp uykum gelince yatıyorum
Uykuyu sevmeyen biri için pek zor bir şey olmuyor.
hiç bşey için seni zorlamamak gerek. zorlanmak sana göre değil:)))
Tamam amca
amcamı 😂tamammı?
Emmi he
ahahah.. sana türbanını çıkarmadan diz çöktürme işlemi yapmadı kimse sanırım. yaşım daha 34
Emmi tm
zorlarım bak😂bastırırım nefes alamaSın
ama çokta güzel hatunsun hee. genç olaydım kaçırmazdım seni bi 7 yıl falan
Tem emmi
komik olma işte emmi memmi... güzelsin.. ama ben sana kıyardım:)))
Tem emmii
ahahah.. peki 🤷♂️hadi iyi sahurlar. çok yeme. sen yazma ben yazdım bak. tem emmi.
Temm emmi
ısrarla dm'ne yazmıcam merak etme😄
tamam. mm.
sitenin nöbetçi t ssskgeçeni sensin bu gece. hadi sana iyi bir gün dilerim aw
T. m. mm.
İftardan sahura kadar uyumam hatta sabah ezanını beklerim sonra uyurum
Uyku oluyor ama yiyorum çok
hiç kalkmıyorum kalkmadan tutuyorum
Yooo çok şükür kalkıyorum direk
zorlanmıyorum ama sabah erken kalkmak azor
Gayet rahat kalkıyorum
Evet yaa maleseff. Çalışıyor musun?