Ben oruç tutacağım zaman bazen sahura kalkarım bazen de kalkmam. Peki ya siz sahura kalkıyor musunuz?

Ben oruç tutacağım zaman bazen sahura kalkarım bazen de kalkmam. Peki ya siz sahura kalkıyor musunuz?

Evet kalkıyorum sahur, hem sağlık hem de dini açıdan orucu daha kolay ve bereketli yapmak için yapılır öyle öğretildi bize hem enerji verir gün boyu aç kalmayı kolaylaştırır
sağlık için daha iyidir , uzun süre tamamen aç kalmayı azaltır sahurun bereketi olduğu söylenir hem niyet zamanıolarak bilinir oruç için niyet edilir ve tekrar uyunulur :)
Eic için teşekkür ederim 😊
Evet elhamdülillah düzenli bir şekilde her gün kalkıyorum sahurumu yapıyorum ondan sonra biraz bekleyip uyuyorum çok güzel oluyor
Teşekkür ederim 😊
Sahura mutlaka kalkmaya çalışıyorum canım 🌙🍞 Çünkü uzun saatler aç kalınca vücut desteğe ihtiyaç duyuyor. Hafif ama tok tutan bir şeyler hazırlıyorum. Yumurta 🥚 peynir 🧀 tam buğday ekmeği 🍞 biraz zeytin ve mutlaka su üzerine ıhlamur ya da açık çay ☕ ekliyorum. Sahur yapmadığında gün içinde baş ağrısı ve halsizlik artabiliyor. Sen de az da olsa bir kase yoğurt ya da bir hurma ile kalkmayı dene 💛🌿 Kalbin ve miden rahat eder 🥰🍵
Cevap
26Cevap
Ben her gün sahura kalkıyorum. Gün içinde enerjik kalabilmek için sahur öğününün çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Ben sabah 5'te evden çıktığım için gece 1'de yapıyorum
Evet daha doğrusu hiç uyumadan direkt sahur yapıyorum
Genelde evet ama bir kaç gece kaçırdığım oldu alarmı kapatıp yeniden uyumuşum 😅
Sahura kalkmıyorum. Su içmek için kalkarım sadece
Gece çalıştığım için zaten ayakta oluyorum. İftara kalkıyorum ben. 😄
kalkmıyorum
Kalkıyorum kahvaltı yapıp çay içiyorum üstüne de 3-4 dal sigara... Peki sen zorlanmıyor musun öyle sahura kalkmadan zor olur
Ben hep sahura kalkarım; enerjiyi ve suyu artırdığı için oruç daha rahat tutulur.
Hiç kalkmıyorum iftar da yediklerim yetiyor
Orucun sevabı da bereketi de sahurda saklı bence! Muhakkak kalkarım
Evet kalkıyorum. Gece çay içmesi güzel oluyor.
Evet kalkarım sahursuz tutmak zor ve sahursuz tutulan oruç makbul değil
Hayır kalkmıyorum
Hayır kalkmıyorum
Kalkmıyorum, uyumayı tercih ediyorum.
Yok uyanamam
Kalkarım
Yemek yemeyi sevdiğim için kalkıyorum
Hayır çok uykum oluyor
Yok hayır
Sahursuz maalesef oruç tutamıyorum
Kalkıyordum ama 2 gündür kalkmıyorum.
Hayir ateist biri kalkmaz