Kişilik & Karakter Sırf alışkanlıktan dolayı yaptığınız şeyler var mı? merall-azr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor benim var mesela bazı mimikler ya da bazı şeyler Güncellemeler+1 yıl geceleri mesela el alışkanlığı Güncellemeler+1 yıl mastürbasyon gibi Sırf alışkanlıktan dolayı yaptığınız şeyler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sigara içmek var 0 0 Yorumla
FATIHALP_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ayaklarımı çok sallıyorum,, yerimde duramıyorum hiperaktif lik 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hangi yasta olursa olsun insan illa vardir benimde var tabiki 0 0 Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. ellerimle saçımı geriye atıyorum artık tik oldu resmen 0 0 Yorumla
sdfghjklşdfghjkldrt Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl bazı mimikleri anladık ama bazı şeyler kısmı muğlak kaldı 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. var tabi olmazmı 😂😂 0 1 Yorumla zirkonn +1 yıl akıllım mastürbasyonu yapmayan mı var 😂😂 Yorumla
BORZA Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Var güzel kızlara yazılmaktan alıkoyamıyorum kendimi 1 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı. Cahillere haddini bildirmek alışkanlık oldu normalde yapmiycam diyorum ama yokk 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Var kendimi aynada seyretmeyi severim 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. düşündüm de yok valla 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. nefes almak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sigara içmek var
Ayaklarımı çok sallıyorum,, yerimde duramıyorum hiperaktif lik
Hangi yasta olursa olsun insan illa vardir benimde var tabiki
ellerimle saçımı geriye atıyorum artık tik oldu resmen
bazı mimikleri anladık ama bazı şeyler kısmı muğlak kaldı
var tabi olmazmı 😂😂
akıllım mastürbasyonu yapmayan mı var 😂😂
Var güzel kızlara yazılmaktan alıkoyamıyorum kendimi
Cahillere haddini bildirmek alışkanlık oldu normalde yapmiycam diyorum ama yokk