Sizi tanımlayan bir alışkanlığınız da olabilir🤔😃
🤷♀️🤷♀️

Var kitaplar, kitap okurken kesinlikle sayfanın ucunu kıvırmam onun yerine ayraç kullanırım. Kitabın içinde ki herhangi bir cümlenin altını çizmem ve bunları yapana uyuz olurum çünkü bu tarz durumlara takıntılıyım. Bir de kapı kilitledikten sonra kapı kolunu bir kaç kere hırpalarım kapandımı diye...
Evden çıkmadan önce de cüzdanım yanımda mi diye iki defa kontrol ederim ruh hastası gibi... 😂
Sanki kendimi gördüm bu yorumda. :D :D :D Ayraç olmazsa olmazım kitaba göre ayraç seçer kullanırım. :D kitaplardan notlar çıkardğıım defterim vardır. Tarih tarih kirap başlama ve bitirmeyi ve çıkardığım notları yazarım. :D Bir gün kapıyı sökeceğim diye korkuyorum. :D :D :D Yanıma cüzdan almasam da illa o cüzdanı kontrol ederim. :D D: :D
Mesela mahallede top oynuyorum diye hacı bir dede VAR gidip benim hakkımda ileri geri konuşmuş komşularımıza moralimi bozuyor. Kadınlara kızlara değer veriyoruz derler âmâ kız salıncağa binse kaysa top oynasa hemen aşağılarlar. Neymiş koca kızmışım erkeklerle oynuuormusum erkek dediği lise 1 yaş çocuklar kardeşim onlar benim bide komsulara tek tek söylemiş gelde sinirlenme takma işte
Hacı amcayı tutarım BEN köşe başında âmâ sanmasın ki unuttum
Bir şey, okuyayım
Mesela show açık dilencilerden bahsediyor ya
El baş parmağımla yazarim nere olursa olsun yazarım koltuk kenarına yazdim az önce jdjdjdj tik mi Blmiyorum ama öyle 😃 yazmadık yer bırakmadim el olmazsa ayak bas parmağımla kdkdkd
Neyi yazıyorsun anlamadım ben😀
Bir sey okuyayım şu an adin gözüme takıldı
Parmağımla yazarim koltuğa yazdim adini 😃😃
Bende bazen yapıyorum bunu ama hangi konuda yapıyorum şu an aklıma gelmiyor 😀
Gözüme takılan kelime Şu an show da beşiz bebek diyor beşiz yazdım jfjdkdk
İşitme engellilere işaret dili ile süper anlatirsin geliştir kendini sdfd
Aklima soktun simdi halıda ki çiçekleri sayıcam djdjsjd
Bu şey gibi değil mi ya. kaldırım çizgilerine basmadan zıplaya zıplaya yürümek 😅
Ona basıyorum da araba plakalarını okumaktan alıkoyamıyorum kendimi
İnci Senin kafan ne doludur var ya🤦♂️😂😂
Ms bazen de kenarına basarsın offf😪😂
Kafam.300,500
Hoşuma giden bir şarkıyı 30 defa peşpeşe dinleyebiliyorum bazen.
Cevap
26Cevap
Var ama yazamıyacak kadar karışık🙈😂
kahveyi yarım bardakta içerim yumurta yediğim zaman çay içtiysem kahvaltım bitince de çay içmek istiyorsam çay bardağını değiştiririm, dudaklarımı sürekli burnuma değdiriyorum dudaklarımı çok ısırırım ayaklarımı çok sallar ve koltukta çok sallanırım, her duşa girdiğimde gusul abdesti alırım
İşim gereği pratik olmam gerekiyor. Bu yüzden herhangi bir işin ne kadar süreceğini dakikası dakikasına bilirim ve hesaplarım. Bunun artısı çok evet ama sürekli bunu takip etmeye takıntılı olmak bunaltıyor bazen.
Aşksızlık krizi, Fransız otomobilleri, 1950 cc ve üzeri büyük motor hacmine sahip tüm araçlar, hafif ticari araçta 2 yılda bir muayeneye giren "Otomobil" ruhsatı.
Ayyy baloncukları patlatmayı bende çok severim😂
takıntılı olduğum alışkanlıkta el yıkamak🤦🏻♀️ Sürekli el yıkıyorum ellerimde lekeler oluşmaya başladı
Giyinirken o an kötü birşey düşünüyorsam kıyafetimi çıkartıyorum, güzel düşününce tekrar giyiniyorum. Buda beni yoruyor..
Parmaklarımı kıtlatmak hatta bazen tokalaştışım insanların parmaklarını tıklatıyorum profesyonelim diyebilirim bu konuda 😂
😄
Takıntı sayılmaz ama işlediğim hiçbir takıyı son kontrolünü yapıp en ince detayına kadar incelemeden teslim etmem.
Tüketim ürünlerinde, marka takıntım var. Özellikle gıda maddelerinde. Değişmez markalar, denemeye bile yeltenmem.
Bu ara el yıkamak bide çok yaklaşan olursa sprey kolanya sıkıyom böcek gibi
kulaklığı kulağıma taktıktan sonra soketini telefona sokmak
Sabahları uyanır uyanmaz bir alışkanlığım var onu yapmazsam o sabah benim için güneş doğmaz.
Selam!
Takıntım yok ama resimdekini bende buldukça yapıyorum.
halıyı kırıştırıp kırıştırıp düzeltmek bazen buna çok takıyorum
O Kadar Çokki. Takıntılə Olma Hastalığım Var Benim.
Sağ elimle ne yapıyorsam sol elimede aynısını yapmak istiyorum haksızlık gibi geliyor.
Sigarayı sonuna kadar içmek ve kendi içtiğim sigaraya kimseyi dokundurtmamak
El. yikarken 25 e kadar saymazsam olmaz. yavas yavas ama
Eve gelince uzun oturmak 😂😂😂
Başka türlü rahat edemiyorum 😂
Dağnık ya da düzensin yer görürsem hemen düzeltirim.
cümlelerdeki harfleri sayıp 5’in katlarına yuvarlamak
Temizlik yapınca kirli bir yerin kalması ya da tozun
Düzen tertip ama aşırı değil birde işyerinde en iyiyi yapmak
Kıyafetlerimin ütüsüz olmasıbı sevmem. Tek leke bile olsa giymeme. Hijyen önemli. Mükemmeliyetçi bi tipim galiba. Temizlik zaten hep önemli ama renk uyumu ütü ve düzen takıntım var. Bazen çok boşlasam da genelde önemli...
En büyük takıntılığım dediğim dedik biriyim illa olacak
Evet çubukta dondurma yiyemiyorum. Harhangi tahta şey dişime değerse bayılacak gibi oluyorum
ıslak bır yer görmek ıstemıyormuşum sonradan keşfettim
Işıkların kapalı olduğundan emin olmak için 2 - 3 kere açıp kapatıyorum. Dışarıda 5 dakika bile duracaksam her şeyi en az 3 kere kontrol ederim.
Sevdiğim bir diziyi müziği milyon kere bıkmadan izler herkese bıktırana kadar izletirim gözüne gözüne sokarım 😅
Sürekli oğlanın alnını kontrol etmek.
Aynı
Gözlerimi kapatıp kendimi başka Bi alemde gibi hayal ederek odanın içinde yürüyorum
31 çekmek, her gün 4 defa iyice bağımlısı oldum
Kendine zarar verdiğinin farkındasındır umarım. 1 günde 4 kere mastürbasyon fazla olarak nitelendiriliyor bunu 1 veya 2 defaya indirmeni öneriyorum.
Dayanamiyorum ki
Kendini oyalamayı dene. Kendi üzerimden örnek vermek istiyorum, ben bir günde 1 paket sigara içiyordum bunu günde 5-6' ya kadar düşürdüm. Bunu kendimi oyalayarak başardım gün boyu yatağımda dizi izleyip hiç çıkmadım o şekilde gün geçiyor uyku düzenin normalse gece rahat ediyorsun. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Fazla kiloma takıntılıyım
Kapı kapalı uyumam lazım
var benimki kitabı bir günde bitirme takıntılığı var
sonra dokunulmayı sevmem öyle bir takıntım var
Olmazmıı, üüüüğüü bissürüü 😊
oyunlar ve yalnızlık en sevdiğim
Temizlik , düzen ve tertip takıntım
Stresli olduğumda dizimi sallarım
Ayağımı sallarım hep 🙄🙄🙄
Vedalaşırken sarılmayı üçlemek 😄
Var birsuru amalesef😄
Her gün düzenli kahve içmek
Malesef yok bir yakındım.
Takıntı değil ama yürüyünce çok rahatlıyorum.
Dudak ısırmak, yemek yanak içi dahil :(
Duş almak 😂 olabilir
Şukur oyle bir aliskanligim yok
Kapı açıkken uyumamak
Var. Aşırı ayak sallarım stresli olduğumda
Ellerimi yikama takintim var
Allaha şükür takıntılı değilim
Yattığım odanın kapısı açıkken uyuyamam...
Kaşımın şekliyle uğraşmak
Yürümek:) Yürümeyi çok seviyorum:)
Çok fazla yok, genellikle mantıklı şeyler.
Var maalesef
Takıntılı insanlara takıntılıyım.
evet var
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?